Ana SayfaSigorta İş İlanlariAvivaSA Sigorta Satış Personelleri Alımı!

AvivaSA Sigorta Satış Personelleri Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

AvivaSA Emeklilik Hayat AŞ., yeni personel alımları kapsamında Finansal Danışman pozisyonu ile ilgili eleman alımı yapıyor. Sigorta şirketi personel alımı hakkındaki bütün ayrıntılara haberimizden ulaşmak mümkündür.

Türkiye’de sigortacılık sektöründe bulunan öncü şirketlerden olan AvivaSA Emeklilik Hayat tarafından yapılacak olan sigorta şirketi yeni personel alımları ile kariyerine bu sektörde devam etmek ve yükselmek isteyen adaylara iş fırsatı sunuluyor. AvivaSA Sigorta kadrosunda bulunan Türkiye’nin dört bir yanından personellere anlaşmalı olduğu acentelerde ve bankalarda satış ile ilgili pozisyonlarda görev veriyor.

Sigorta Şirketi Satış Personeli Alımı     

AvivaSA Sigorta satış personeli iş başvurusu yapan adayların 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin lisans bölümlerinden ya da 2 yıllık eğitim veren Meslek Yüksek Okulları’ndan mezun olmaları gerekiyor. Adayların ayrıca başarı odaklı çalışmayı prensip edinmiş, müşteri ilişkilerini yönetme ve yeni ilişkiler geliştirme konusunda başarılı, insan ilişkilerinde becerisi yüksek, ikna kabiliyeti gelişmiş, insanları etkilemede başarı gösterebilen, öğrenmeye, yeniliklere ve gelişime açık olan, organizasyon yeteneği gelişmiş, doğru planlama yapabilen kişiler olması da sigorta şirketi tarafından aranan özellikler arasında yer alıyor.

AvivaSA Sigorta yeni personel alımı iş başvurusu ile ilgilenen erkek adaylarda aranan şart ise askerlik hizmetlerini bitirmiş ya da en az 1 yıl tecil ettirmiş olmaları şeklinde göze çarpıyor.

Tecrübeli Sigorta Satış Personeli Alımı

AvivaSA satış elemanı iş başvurusu yapacak olan kişiler bu alanda daha öncende çalışmamış olabilecekleri gibi, tecrübeli sigorta satış personelleri de iş başvurusu yapabiliyorlar. Tecrübeli adayların sigorta satışı alanında daha önceden en az 2 yıl bu görevde yer almış olmaları gerekiyor. Sigorta şirketi personel alımı iş başvurusu yapan ve işe alımı sağlanan yeni personeller şirketin satış ekiplerinde bulunarak verilen hedefler çerçevesinde sigorta ürünlerinin satışını gerçekleştirecekler.

AvivaSA Sigorta İş Başvuruları

AviviSA Sigorta iş başvuruları 4 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek olup, ilgilenenler aşağıdaki bağlantıdan diğer tüm ayrıntıları öğrenebilirler. Aynı bağlantıdan sigorta şirketi eleman alımı iş başvurusu da yapılabilmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/avivasa-emeklilik-ve-hayat-a-s-finansal-danisman-marmaris-1705721

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.