Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank Tecrübeli Yönetici Sekreteri Personel Alımı!

ING Bank Tecrübeli Yönetici Sekreteri Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank Avrupa Bölge Sekreteri pozisyonuna personel alımı yapıyor. Banka personel alımları kapsamında gerçekleşecek olan bu işe alımlar ile ilgili tüm detaylara haberimizde yer verilmiştir.

Tecrübeli Sekreterler Aranıyor

ING Bank yeni personel alımları olarak nitelendirilen tecrübeli sekreter personel alımı ile ilgilenen ve bu pozisyon için başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Başvuru sahiplerinin ayrıca daha öncende sekreterlik görevinde en az 2 yıl olmak üzere çalışmış ve bilgi sahibi olmaları da aranan şartlar arasında bulunuyor. Banka sekreter alımı iş başvurusu yapmak isteyenlerin Microsoft Office programlarına ileri seviyede kullanabiliyor olması, organizasyon becerilerinin güçlü olması, planlama konusunda başarılı olması, analitik düşünce yapısı sahibi, güler yüzlü, insanlarla düzgün ilişkiler kurabilen, diksiyonu düzgün, dış görünümüne önem veren kişiler olması da isteniyor.

Yönetici Asistanı Personel Alımı

ING Bank yönetici asistanı iş başvurusu yapan adaylar bankanın ilgili departmanı tarafından uygunluk durumu değerlendirmesine tabi tutulacaklardır. Yapılan ön değerlendirmeden onay alan adaylar diğer görüşmeler için davet edilecekler. Aranan nitelik ve şartlara uygun olduğuna karar verilen kişiler ING Bank yeni personeli olarak sürekli ve tam zamanlı şekilde görev yapacaklar.

ING Bank yönetici sekreteri iş başvurusu yaparak işe başlayan kişiler bankanın Avrupa Bölge Müdürü’nün asistanı olacaklar. Yöneticisinin planlamalarını ve raporlamalarını yapmak, telefon, gönderi ve yazışmaları koordine etmek, seyahat ve organizasyonları düzenlemek, otel ve uçak rezervasyon işlemlerinin takibi yapmak gibi sorumluluklar alacaklar.

ING Bank İş Başvuruları

19 Kasım 2017 tarihine kadar kabul edilecek olan ING Bank iş başvuruları ile ilgilenen yönetici asistanı adayları aşağıdaki bağlantıdan banka personel alımı iş başvurusu yapabilirler. Aynı bağlantıdan işin detaylarına ulaşmak da mümkündür.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-avrupa-bolge-sekreteri-1877230

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.