Ana SayfaBanka İş İlanlarıTurklandbank Kredi İzleme Yetkilisi Personel Alımı!

Turklandbank Kredi İzleme Yetkilisi Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

T – Bank personel alımı yapılacak olan pozisyon Kredi İzleme Yetkilisi. Banka yeni personel alımları ile ilgilenenler haberimizden merak ettikleri tüm sorulara cevap bulabilirler.

T – Bank Yeni Personel Alımları

Turklandbank yeni personel alımı iş başvurusu yapmak isteyen adayların öncelikle bu alanda uzman, deneyimli ve aktif bir ekip ile birlikte çalışarak katkı sağlayabilecek olmaları gerekiyor. Butik bankacılık hizmeti veren T – Bank bankacılık alanında kariyer planları olan adayların başvurularını kabul ederek, kendi yöneticilerini yetiştirmeyi hedefliyor.

T – Bank personel alımı iş başvurusu yaparak bu işe talip olduğunu belirten adayların üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bankacılık ile ilgili fakültelerinden mezun olmaları gerekiyor. Başvuru sahiplerinin ayrıca banka Kredi İzleme ve Kredi Raporlama departmanında daha önceden en az  2- 3 yıl olmak kaydıyla çalışmış ve bu alanda deneyim sahibi olmaları da gerekiyor. Finansal analiz ve krediler hakkında bilgi sahibi olması istenen adayların ileri düzeyde İngilizce bilen, başarı odaklı çalışan, iş ile ilgili sorumlulukları yüksek, detaylara önem veren, titiz çalışan, ekip halinde çalışma şekline ayak uydurabilecek olan ve zaman yönetimi ile ilgili sıkıntısız çalışan kişiler olması gerekiyor.

Turklandbank Yeni Personellerin Görevleri

Turklandbank personel alımı iş başvurusu yaparak banka tarafından ilgili pozisyon için uygun görülen ve işe alımı sağlanan yeni personeller kullandırılan krediler ile ilgili haftalık ve aylık olarak düzenli bir şekilde rapor hazırlamak, gerekli analizleri yapmak, olası riskleri saptamak, krediler ile ilgili sınıflandırmaları yapmak, ilgili programların bakımı ve geliştirilmesi ile ilgili çalışmalar yürütmek gibi görevler alacaklar.

T – Bank İş Başvuruları

T – Bank iş başvuruları 18 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecektir. Bankanın yeni personel alımı ile ilgili bütün detaylar aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır.Aynı bağlantıdan Turklandbank iş başvuruları da gerçekleştirilebilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/t-bank-kredi-izleme-yetkilisi-1876315

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.