Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürk Ekonomi Bankası Aktif Satış Personeli Alımı!

Türk Ekonomi Bankası Aktif Satış Personeli Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası yeni eleman alımları kapsamında Bireysel Ürünler Aktif Satış ekibinde bankanın kredi kartlarının satışını yapacak personeller aranıyor. Banka personel alımı ile ilgilenen ve diğer tüm ayrıntıları öğrenmek isteyenler haberimizden bu ayrıntılara ulaşabilirler.

Banka Aktif Satış Personeli Alımı

TEB aktif satış personeli iş başvurusu yapmak isteyen kişiler işe alımları sağlandıktan sonra Türk Ekonomi Bankası’nın kredi kartı ürünlerinin aktif bir şekilde satışını sağlayacaklar. Banka satış personeli alımı iş başvurusu yapacak olan adayların 26 yaşından büyük olmaması ve en az üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren Meslek Yüksek Okulları’ndan mezun olmaları gerekiyor.

Türk Ekonomi Bankası satış elemanı olmak isteyen kişilerin maaş + prim usulüyle çalışmayı kabul edecek olması, insanlarla ilişki kurmak konusunda başarılı olması, ekip halinde çalışma şekline ayak uydurabilecek olması, iletişim konusunda etkin olması, ofis dışında aktif olarak satış yapabilecek olması, seyahat etmek ile ilgili herhangi bir engelinin olmaması, ikna kabiliyetinin üst seviyede olması, esnek çalışma temposuna uyum gösterebilecek olması da gerekiyor.

Deneyimli – Deneyimsiz Banka Satış Personelleri Aranıyor

Banka aktif satış personeli iş başvurusu yapacak olan kişilerin daha önceden satış alanında çalışmış ve deneyim sahibi olması tercih edilenler arasında yer alıyor. Banka personeli iş başvurusu ile ilgilenen erkek adayların da askerlik görevlerini en az 2 yıl süreyle tecil ettirmiş ya da bitirmiş olmaları gerektiği banka tarafından bildirilenler arasında. Ancak daha önce bu alanda çalışmamış olan deneyimsiz adayların da başvuruları Türk Ekonomi Bankası tarafından değerlendirmeye alınıyor.

TEB İş Başvuruları

29 Eylül 2017 tarihine kadar sürecek olan TEB iş başvuruları sırasında adayların iletişim bilgilerinin doğru olduğundan emin olmaları banka tarafından sağlanacak geri dönüşler için önem taşımaktadır. Banka personel alımı iş başvurusu yapmak ya da diğer detayları öğrenmek isteyenler aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-aktif-satis-temsilcisi-1869035

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.