Ana SayfaBanka İş İlanlarıAkbank İnsan Kaynakları Departmanı Personel Alımları!

Akbank İnsan Kaynakları Departmanı Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank İnsan Kaynakları birimindeki açık pozisyon olan İşe Alım Yöneticiliği için personel alımları yapıyor. Banka insan kaynakları iş başvurusu yapmak isteyen kişiler haberimizden bütün detayları ve başvuru şartlarını öğrenebilirler.

Akbank İşe Alım Yöneticileri Arıyor

Akbank İnsan Kaynakları iş başvurusu yapmak isteyen adayların 4 yılık eğitim veren üniversitelerin bankacılık ile ilgili lisans bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Tecrübeli banka personeli alımı niteliğinde olan bu işe alımlar ile ilgilenenlerin daha önceden İnsan Kaynakları departmanında en az 4 yıl süresince çalışmış ve tecrübe kazanmış olmaları da gerekiyor.

Banka insan kaynakları personel alımı iş başvurusu yapmak isteyen adayların bankanın dış ve iç müşterileri ile memnuniyete odaklanarak çalışabilecek olan, iletişim yeteneklerinin gelişmiş, yazılı ve sözlü olarak ifade konusunda sorun yaşamayan, takım halinde çalışma şekline ayak uydurabilecek ve takımına katkı sağlayabilecek olan, iş takibi konusunda sıkıntısız çalışan, işinde dikkatli, yeniliklere, değişime ve öğrenmeye açık olan, ileri düzeyde İngilizce bilgisi sahibi, bilgisayar kullanımında becerileri gelişmiş olan kişiler olması da Akbank tarafından aranan nitelikler arasında yer alıyor.

Akbank Yeni Personel Alımı

Akbank yeni personel alımı iş başvurusu yapan ve bankanın işe alım departmanında yönetici pozisyonunda çalışmaya takip olan adaylar banka tarafından bir değerlendirmeye alınacak ve işe alımında bir engel olmadığına karar verilenler birebir görüşme için davet edilecektir. Bu görüşme sonrasında başarılı olan ve işe uygun olduğu düşünülen kişiler yeni personel olarak ile alınacak ve Akbank bünyesinde tam zamanlı ve sürekli çalışacaklardır.

Akbank İş Başvuruları

16 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek olan Akbank iş başvuruları ile ilgili bütün detaylar aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır. Aynı bağlantıdan banka personel alımı iş başvurusu da yapılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-ise-alim-yoneticisi-1874011

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.