Ana SayfaEkonomiDenizbank 5 Yılda 3 Kat Büyüdü!

Denizbank 5 Yılda 3 Kat Büyüdü!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Rusya merkezli olan Sberbank’ın CEO’su Herman Gref, gün içerisinde Türkiye yatırımları olan Denizbank hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gref, Denizbank’ın Rusya dışında gerçekleştirdikleri aktif yatırımlar arasında en önemli varlık olduğunu ifade etti.

Altyapı Projelerine Desteğe Devam!

Sberbank CEO’su ve İcra Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüten Gref, Denizbank’ın yurtdışındaki en aktif yatırımları olduğunu ifade etti. Sberbank tarafından gerçekleştirilen yatırımlar arasında Denizbank’ın sahip olduğu önemi vurgulayan Gref, açıklamasında Türkiye’de sahip oldukları öncelikleri korumak adına çalışmalar yapmaya devam edeceklerini, aynı zamanda altyapı projelerine olan desteklerini de istekli olarak sürdüreceklerini, Türkiye’nin bu konuda sahip olduğu planları iddialı bulduklarını ifade etti.

Denizbank 5 Yılda 3 Kat Büyüdü!

Denizbank’ın 2017 yılının ilk yarısına dair olan sonuçlarını ‘mükemmel’ sıfatıyla değerlendiren Gref, Sberbank’ın Türkiye’de 5. yılı olduğunu, buna rağmen Denizbank’ın yurtdışında yapılan atkifler arasında en önemli varlık konumuna sahip olduğunu ifade etti. Denizbank‘ın geride kalan bu 5 yıllık süreç zarfında 4 kat büyüme sarfettiğini, bu büyümenin Türkiye’nin içerisinde bulunduğu zor döneme rağmen gerçekleştiğini ifade eden Gref, Türkiye’nin büüme hızının yüzde 3 ila 4 arasında gerçekleşmesini beklediklerini, aynı zamanda Türk ekonomisinin gelişimi konusunda oldukça umutlu olduklarını ifade etti.

Ruble ve TL İşlemleri Artmasına Yönelik Çalışmalar Gündemde

Gref, Türk Lirası ve Ruble bazında gerçekleşen işlemlerin artırılması yönünde çalışmalara da devam edeceklerini kaydederken, Türkiye’yi ikinci vatan olarak gördüklerini ve burada kendilerini çok rahat hissettiklerini kaydetti.

Türkiye’de gerçekleştirdikleri destekler ile birlikte hem tarım, hem de turizm sektörlerinde destek sağlayan özel bankalar arasında lider konumda olduklarını ifade eden Gref, bu yatırımlara ek olarak altyapı faaliyetleri, sağlık finansmanları, emekli ve KOBİ bankacılığı konularında da ilk sıralarda yer aldıklarını kaydetti. Gref, aynı zamanda 3. köprü projesi olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul’da inşaat çalışmaları devam eden havalimanı projesi gibi konularda destek sunduklarını, son 17 yıl içerisinde inşa edilen 55 havalimanı projesinin yüzde 33’lük desteğini Denizbank aracılığı ile sağladıklarını kaydetti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.