Ana SayfaGündemDanıştay Başkanlığı Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

Danıştay Başkanlığı Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Danıştay Başkanlığı, KPSS’den 60 puanın üzerinde alan adaylar arasından personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 

13 Ekim 2017 tarihinde Danıştay Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen personel alımı için personel alımı başvuruları, 23 Ekim 2017 tarihi itibariyle başladı. Danıştay Başkanlığı tarafından işe alım gerçekleştirilecek olan adayların belirlenmesi için hem yazılı sınav, hem de sözlü sınav uygulaması yapacak. 

Danıştay Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları

Danıştay Başkanlığı tarafından sözleşmeli olarak ve destek bölümünde istihdam edilecek olan personeller için 2018 yılının Ocak ayı itibariyle 35 yaşını geçmemiş olmasına, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesinde yer alan tüm şartları sağlıyor olmasına, 2016 yılında düzenlenen KPSS sınavından en az 60 puan almış olmasına, en az lise düzeyinde bir eğitim kurumundan mezun olunmuş olmasına önem veriliyor.

Lise mezunları için KPSS P94, önlisans mezunları için KPSS P93, lisans mezunları için ise KPSS P3 puan türünü baz alarak değerlendirme yapacak olan Danıştay Başkanlığı, sözleşmeli olarak işe alınacak adayların güvenlik ve arşiv araştırmasından da olumlu sonuç alabilmesi şartını sunuyor.

İşe Alınacak Aday Hangi Kadroya Yerleştirilecek?

Danıştay Başkanlığı tarafından hem sözlü, hem de yazılı sınav sonrasında, yukarıda bahsedilen şartları sağlayan 17 adet sözleşmeli Destek Personeli alımı gerçekleştirilecek. Alım yapılacak adaylara aylık 2 bin 104,99 Türk Lirası tutarında maaş ödemesi yapılacağı belirtilirken, Destek Personeli olarak alınacak adaylar; garsonluk, aşçılık ve bahçıvanlık görevlerinde istihdam edilecekler.

Danıştay Başkanlığı İş Başvurusu Ne Zamana Kadar Yapılacak?

Danıştay Başkanlığı tarafından yapılacak personel alımları için başvurular 23 Ekim 2017 tarihi itibariyle başladı. Destek personeli kadrosu için iş başvurusu yapacak olan adayların 27 Ekim 2017 tarihli Cuma günü, saat 17.00’a kadar Danıştay Başkanlığı’na ait resmi internet sitesi olan www.danistay.com.tr’ye giriş yaparak, başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurup, imzalı ve fotoğraflı olarak Danıştay Başkanlığı’nın adresine teslim etmeleri gerekiyor.

http://www.danistay.gov.tr/duyurudetay-315.html

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.