Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTCDD En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak!

TCDD En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, en az lise mezunu olmak üzere 12 işçi alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile duyurduğu kamu personeli iş ilanında 25 Ekim tarihi itibariyle TCDD’de istihdam edilmek üzere 12 işçi alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Kamu Personeli İş İlanı Başvuru Şartları

TCDD’nin 25 Ekim tarihinde yayınladığı iş ilanında, işe alım yapılacak personellerin 3 engelli vatandaş ve 8 eski hükümlü olmak üzre İŞKUR vasıtası ile istihdam edileceği bildirildi. İşe alım yapılacak personellerin en az lise ve dengi okullardan mezun olmuş olmasına dikkat edecek olan kurum, personellerin Ankara, İstanbul ve Bolu şehirlerinde istihdam edileceğini belirtti.

İşe başvuru yapacak olan adayların 18 yaşını doldurmuş olmasına özen gösteren TCDD, eski hükümlülerin KPSS’ye, engelli vatandaşların ise EKPSS’ye girmiş olmalarını önemsiyor. Ataması gerçekleştirilecek olan kişilerin 5 yıl boyunca farklı şehre nakil istememeyi taahhüt etmesi gerektiği belirten TCDD, işe alım yapılacak adayların 99,37 Türk Lirası tutarında çıplak yevmiye ile iş başı yapacağını belirtti.

Engelli vatandaşlar için tüm vücut fonksiyon kaybının yüzde 40’tan fazla olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelendirilmesini talep eden TCDD, eski hükümlü vatandaşların ise devlet memuru olmaya engel olmayan suçlardan hüküm giymiş, cezasını tamamlamış, cezası ertelenmiş, koşullu olarak salıverilmiş ya da denetimli olarak serbest bırakılmadan faydalanmış olmasına özen gösteriyor.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları kurumu, kamu personeli personel alımı ilanı için iş başvurusu yapacak olan işçi adaylarının İŞKUR’a ait resmi internet sitesi olan www.iskur.gov.tr’yi ziyaret ederek, gerekli şartları sağlamaları halinde iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.