Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Satış Temsilcisi Kadrosuna Personel Alımı Yapacak!

Burgan Bank Satış Temsilcisi Kadrosuna Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank tarafından açılan banka iş ilanı doğrultusunda belirtilen kriterleri sağlayan adaylar arasından satış temsilcisi banka personeli alımı gerçekleştirilecek.

Burgan Bank personel alımı yapacağını duyurdu. Banka tarafından açılan banka iş ilanında direkt satış temsilcisi kadrosu için personel alımı gerçekleştirileceği belirtildi. 38 yıllık bankacılık tecrübesi barındıran Burgan Bank’ın merkezi Kuveyt’te yer alırken, hem kurumsal firmaları, hem de finansal kuruluşlarını hedefleyen, giderek büyüyen ve artış gösteren özel bankacılık ve perakende bankacılığı müşteri kadrosuna sahip. Banka tarafından yapılan yatırımlarda Türkiye beşinci sırada yer alırken, hem hizmet kalitesini en üst düzeye yükseltmek, hem de bankacılık sektörüne yeni ürünler ve hizmetler sunmak maksadı ile bankanın çalışmaları devam etmektedir.

Burgan Bank Satış Temsilcisi Gerekli Kriterler

Burgan Bank tarafından açılan banka personeli alımı ilanında belirtilen ana kriter, bankacı adaylarının en az meslek yüksek okulu mezunu olması gerekirken, lisans mezunu olan adayların ön planda tutulacağı bilgisi paylaşılıyor. Saha satış alanında üç yıllık tecrübe sahibi olan adayların tercih edileceğini ifade eden Burgan Bank bireysel emeklilik sertikasına sahip, birebir sıcak satış konusunda kendine güvenen, ikna kabiliyeti olan, düzgün bir diksiyona sahip, insan ilişkilerinde başarı gösteren, esnek çalışma saatleri konusuna uyum sağlayabilecek, dinamik kişilerin iş başvurusu yapmasını talep ediyor.

Yoğunbir tempoya ayak uydurabilecek kişilerin iş başvurusu yapmasını talep eden Burgan Bank, erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olmasına ya da en az 2 yıl tecilli olmasına da özen gösteriyor.

Burgan Bank İş Başvurusu Detaylar

Aktif olarak sahafa başta tüketici kredisi olmak üzere bireysel bankacılık ürünlerinin satışlarını gerçekleştirecek olan satış temsilcisi kadrosu için alım yapılmak üzere 9 Kasım 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak 10 Aralık 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

Ankara için başvuru: http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-direkt-satis-temsilcisi-ankara-1658931
İstanbul için başvuru: http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-direkt-satis-temsilcisi-istanbul-asya-1827951

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.