Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB, Lise Mezunu Satış Temsilcisi Alımları Yapacak!

TEB, Lise Mezunu Satış Temsilcisi Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Aktif Satış Temsilcisi kadrosu için çok sayıda banka personel alımı yapacağını duyurdu. TEB’in yayınladığı iş ilanına dair tüm detaylar Bankaciyim.net’te!

Aktif Satış Temsilcisi iş ilanı yayınlayan TEB, İstanbul’un Avrupa ve Anadolu Yakası ile birlikte Samsun’da görev alacak banka personel alımları gerçekleştirecek.

Satış Temsilcisi En Az Lise Mezunu Olmalı!

Sürekli ve tam zamanlı istihdam edilecek adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Maaş+prim sistemi ile istihdam edilecek bireyler, sahada bankanın kredi kartı ile bireysel bankacılık ürünlerinin satışlarını gerçekleştirmek için görev alacaklar.

Gelecekte bankacılık ve satış alanında kariyer hedefleri olan adayların başvuru yapmasını isteyen TEB, tüm adayların insan ilişki ve iletişimlerinde kuvvetli olmaları, her zaman güler yüzlü ve girişken olmaları, takım çalışmalarına uyum sağlamaları istenmektedir.

Ofis dışındaki saha satışlarında adayların yoğun tempoda çalışabilecek durumda olmaları istenmektedir. Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek adayların başvuru yapmasını isteyen banka, yine tüm bireylerin seyahat engellerinin de olmamasını istemektedir.

Samsun’da görev alacak adayların 30 ve üzeri yaşta, İstanbul Avrupa Yakasında görev alacak adayların 26 ve üzeri yaşta olmaması gerekmektedir. Aynı zamanda da yine tüm adayların söz konusu lokasyonlara ulaşım problemlerinin de olmaması gerekmektedir.

Saha Satış Deneyimi Olanların Başvurularına Ön Değerlendirme

Saha satış deneyimi olan adayların banka iş başvurusu ön değerlendirme kapsamında yer alacaktır. Başvuru yapacak tüm erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış ya da en az 2 yıl olmak üzere tecil ettirmiş olmaları istenmektedir.

İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası için açılan iş ilanı başvurusu 1 Ocak 2018’de, İstanbul Avrupa Yakası için açılan diğer bir iş ilanına başvuru 1 Aralık 2017’de, Samsun için açılan iş ilanı başvurusu ise 15 Aralık 2017 tarihinde sona erecektir.

Türk Ekonomi Bankası tarafından açılan banka personel alımı ilanına aşağıda yer alan bağlantıları kullanarak başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-aktif-satis-temsilcisi-istanbul-1041976?

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-aktif-satis-temsilcisi-1313848?

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-aktif-satis-temsilcisi-samsun-779261?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.