Ana SayfaDiğer İş İlanlarıJandarma 222 Memur Alımı Yapacak! Başvurular Başladı!

Jandarma 222 Memur Alımı Yapacak! Başvurular Başladı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Jandarma memur alımı başvuruları başladı! Türkiye genelinde 222 adet memur personel alımı yapacak olan Jandarma, 28 Kasım 2017 tarihine kadar iş başvurularını toplayacak.

222 kişinin istihdam edileceği kadro için Jandarma ve Sahil Güvenlik memur alımı başvuruları başladı. 7 Kasım 2017 tarihinde başlayan memur başvuruları, 28 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek. Yapılacak olan memur atamalarının açıktan atama yolu ile gerçekleştirileceği belirtilirken, birlik ve kurumların ihtiyacı için 22 kişi, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı için 200 kişilik devlet memuru alımı yapılacağı duyuruldu.

Jandarma Memur Alımı İçin Başvuru Şartları

Kurum tarafından belirtilen şartlar arasında ilk sırada T.C. vatandaşı olmak yer alırken, aynı zamanda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun kırk sekizinci maddesinde belirtilen genel ve özel şartları taşımak da gerekiyor. 2016 yılında düzenlenen KPSS sınavına girmiş olmak ve belirtilen kadrolar için en az puanın alınmış olmasını talep eden kurum, 18 yaşını aşmış olunmasını ve kazai rüşt kararı almış olunmasını talep ediyor.

Kurum görevini devamlı yapma konusunda akıl hastalığı bulunmayan kişilerin memurluk başvurusu yapmasını talep ederken, mevcut memurların kadro için başvuru yapmamalarını, erkek adaylar için askerlik çağına gelmemiş olmayı, askerlik ile ilişkisinin bulunmamasını ya da tecilli olunmuş olunmasını önemsiyor.

Jandarma Memur Alımı Sınavı

Başvuru yapan adayların uygulamalı meslek bilgisi sınavı ya da mülakat sınavında başarılı olmaları halinde kadro alacaklarını ifade eden kurum, sevk edilecekleri hastaneden Sivil Memur Adayı Olur kararlı sağlık raporu almalarını talep ediyor.

Jandarma Sivil Memurluk Başvurusu

7 Kasım 2017 tarihinde başlayan ve 28 Kasım 2017 saat 17.00’a kadar devam edecek olan başvurular için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

www.jandarma.gov.tr

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.