Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB Cetelem Yeni Personel Alımları Yapıyor!

TEB Cetelem Yeni Personel Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası bünyesinde bulunan ve araç finansmanı sağlayan TEB Cetelem yeni personel alımları kapsamında Yazılım Geliştirme ve Proje Sorumlusu pozisyonuna işe alımlar yapacak. Banka personel alımları ile ilgilenenlerin merak ettikleri tüm soruların cevapları ve başvuru şartları haberimizde yer almaktadır.

TEB Cetelem Yazılımcı Banka Personelleri Arıyor

TEB Cetelem Bilgi Teknolojileri biriminde görevlendirmek üzere Yazılım Geliştirme ve Proje Sorumlusu personeller arıyor. Banka yeni eleman iş başvurusu yapacak olan kişilerin 4 yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimler Mühendisliği veya benzer bölümlerden mezun olması banka tarafından istenenler arasında yer alıyor.

TEB yazılımcı personel iş başvurusu yapan erkek adayların askerlik görevlerini bitirmiş ve bir ilişiklerinin kalmamış olması gerekirken, diğer tüm başvuru sahiplerinin ileri düzeyde İngilizce biliyor olması, yaratıcılık yönünün gelişmiş olması, iletişim konusunda becerilerinin gelişmiş olması, sorun çözme ve sorun çözme odaklı çalışıyor olması, analitik düşünebiliyor olması, ekip halinde çalışma şekline uyum sağlayabilecek olması ve birlikte çalıştığı ekibe ayak uydurabilecek olması gerekiyor.

TEB Cetelem’in İşe Alacağı Personellerde Aradığı Diğer Nitelikler

TEB Cetelem yazılımcı iş başvurusu yaparak bankanın İnsan Kaynakları bitimi tarafından yapılan ön değerlendirmeler sonucunda iş görüşmesine çağrılan, bu görüşmeden sonra işe alınan yeni personellerin iş ile ilgili niteliklere sahip olması gerektiği aşağıda paylaşılan bağlantıda ayrıntılı bir şekilde anlatılmıştır.

TEB Cetelem İş Başvuruları

8 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek olan TEB Cetelem iş başvuruları ile ilgili merak edilen tüm soruların cevabı, işin ayrıntılı tanımı aşağıdaki linktedir. Aynı linkten banka yazılımcı personel alımı iş başvurusu da yapılabilmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-teb-cetelem-yazilim-gelistirme-proje-sorumlusu-1765499

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.