Ana SayfaGündemTürkiye'nin Otomobiline Türk İşçisi Desteği!

Türkiye’nin Otomobiline Türk İşçisi Desteği!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Kavlak, Türkiye’nin otomobili projesi kapsamında üretilecek olan yerli otomobil için gece gündüz ter dökmeye hazır olduklarını ifade etti.

Alın Teri Dökmeye Hazırız!

Türkiye’nin otomobili projesine verilen destek çığ gibi büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin her yerinden proje için destek haberleri gelirken, yeni bir haber de BMC ve Kıraça Holding’e ait Karsan’da üyeleri bulunan Türk Metal Sendikası grubundan geldi. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Türkiye’nin otomobili projesi için hem maddi, hem de manevi olarak fedakarlıkta bulunmaya ve alın teri dökmeye hazır olduklarını belirtti.

Türkiye Başarılarına Otomobil Üretimini Ekleyecek!

Sahip olunan bilgi birikimi ve sektör tecrübesi ile birlikte global düzeydeki otomotiv devleri için üretim yapan Türk işçisinin Türkiye’nin otomobili projesinde gece-gündüz çalışmaya hazır olduğunu belirten Kavlak, Türkiye’nin kendi helikopterini, tankını, silahını, insansız hava aracını üretmekte olduğunu, kendi otomobili için de üretimi rahat bir şekilde gerçekleştirebileceğini ifade etti.

Elektrikli Motorla Kaçırılan Fırsat Telafi Edilebilir

Kavlak tarafından gerçekleştirilen açıklamada Türkiye’nin Otomobili projesi için Türk işçisinin fedakarlık yapmaya hazır olduğunu ifade eden Kavlak, işçinin bu üretimi “milli mesele” olarak gördüğünü belirtti. Üretilecek olan otomobilin akaryakıtta dışa bağımlılığı azaltmak ve global trendlere eşlik etmek adına elektrikli olması gerektiğini kaydeden Kavlak, içten yanmalı motor alanında Türkiye’nin birçok fırsatı kaçırdığını, bu fırsatları telafi etmek için elektrikli otomobillerin güzel bir fırsat olduğunu kaydetti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.