Ana SayfaGündemMüjde Bozdağ’dan Geldi, Taşeron İşçilerin Beklediği Tarih Açıklandı!

Müjde Bozdağ’dan Geldi, Taşeron İşçilerin Beklediği Tarih Açıklandı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Uzun yıllardır taşeron işçilere her seçim dönemi öncesinde kulaklarına çalınan lakin bir türlü gelmeyen o tarih için hükümet gün verdi. Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, taşeron işçilerin kadro durumu hakkında beklenen tarihi açıkladı!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, taşeron işçiler tarafından büyük bir merakla beklenen kadro konusu hakkında oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Son dakika açıklaması olarak kayıtlara geçen açıklamada, Bozdağ, taşeron işçilerin durumu hakkında detaylı bir açıklamada bulundu.

Taşeron İşçilerin Beklediği Tarih Açıklandı!

Gün içerisinde gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu sonrasında konuşma yapan Bozdağ, taşeron işçiler ile alakalı yapılan çalışmalarda artık son aşamaya gelindiğini, Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında, konu ile alakalı Bakanların uzun bir toplantı gerçekleştirdiğini, sonrasında Başbakan Binali Yıldırım’ın bazı hususlar üzerinde ayrıca durulması konusunda talimat verdiğini ve çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Aralık ayının sonu, Ocak ayının başı döneminde taşeronlar ile alakalı ilgili yasanın TBMM’ye geleceğini ve sonuçlandırılacağını ifade eden Bozdağ, taşeron işçiler tarafından merakla beklenen tarihi açıkladı.

İlk Müjde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan Gelmişti

Taşeron şirketler aracılığı ile devlet kurumlarında çalışan vatandaşlar, uzun dönemdir kadro edinebilmek adına büyük bir bekleyiş gerçekleştiriyor. Konu hakkındaki ilk umut ışığı, 2017 yılının Eylül ayının başında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılırken, Sarıeroğlu tarafından çalışmaların yıl sonuna kadar bitirileceği belirtilmiş, devam eden süreçte farklı hükümet yetkilileri de aynı tarihi işaret etmişti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.