Ana SayfaKredilerZiraat Katılım Bankası'ndan 10.000 TL İhtiyaç Finansmanı!

Ziraat Katılım Bankası’ndan 10.000 TL İhtiyaç Finansmanı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Ülkemizdeki katılım bankalarından biri olan Ziraat Katılım Bankası, müşterilerinin beyaz eşya, mobilya, eğitim, alışveriş ve sağlık gibi yapacakları bireysel harcamalar kapsamında 48 ay vadeli ihtiyaç finansmanı sunuyor.

İhtiyaç finansmanı kar payı oranlarını sabit olarak tutan Ziraat Katılım Bankası, müşterilerinin alacakları finansmanın tutarına ya da düzenlenen ödeme planı süresine bağlı olarak kar payı oranlarını değiştirmiyor. Yüzde 1,29 oranında kar payı uygulayan banka, 48 ay yani 4 yıla kadar uzanan, müşterilerinin bütçelerine en uygun ihtiyaç finansmanı ödeme planlarını hazırlıyor.

Müşteri özelinde esnek ödeme planları da oluşturan Ziraat Katılım Bankası, finansmana konu olan tüketim malına ilişkin proforma faturayı talep ediyor. Eğer bireyler alışveriş yapıyorlar alışveriş faturası, tatile çıkacaklarsa tatil masrafları faturası, eğitim için harcama yapılacaksa eğime ilişkin faturanın başvuru esnasında getirilmesi gerekiyor.

Ziraat Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı başvuruları banka şubelerin gerekli belgelerin getirilmesi ile birlikte gerçekleşiyor. İstenilen belgeler, finansman başvuru formu, nüfus cüzdanı, gelir belgesi olup, banka kişi özelinde ek belgeler isteyebiliyor. Nüfus cüzdanı yerine sürücü belgesi ya da pasaportta geçerli olup, gelir belgesi olmayan bireylere finansman desteği verilmiyor.

10.000 TL İhtiyaç Finansmanı

Ziraat Katılım Bankası’ndan 10 bin Türk Lirası değerinde finansman alan bireyler için 48 ay ve 36 ay vadeli ödeme planları düzenlendiğinde aylık ödemeleri gereken taksit tutarları sırası ile 296,77 Türk Lirası ve 364,42 Türk Lirası olmaktadır. Yüzde 1,29 kar payı oranı ile vade sonunda ödenecek toplam tutarlar ise sırası ile 14 bin 244,88 Türk Lirası ve 13 bin 119,12 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Banka finansman için yapılan dosya masrafları kapsamında da tahsis ücreti almaktadır. Tahsis ücreti alınan finansman tutarının binde beşi kadar olup, 10 bin Türk Lirası için tahsis ücreti 50 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.