Ana SayfaGündemTEB’den Esnaflara Özel 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi!

TEB’den Esnaflara Özel 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası, yıl sonuna özel olarak düzenlediği kredi kampanyası sayesinde esnafların 3 ay geri ödemesi olmayan kredi sağlayacağını duyurdu.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), düzenlediği kredi kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Küçük işletme sahipleri için özel olarak hazırlanan kredi ürünü sayesinde temin edilen ticari taksitli kredilerin ilk üç ayı için ödemesiz dönem uygulaması yapılabilecek.

Üst Limit 250 bin TL!

Küçük esnafların nakit problemlerini çözüme kavuşturmalarını, ihtiyaç duydukları nakit desteklerini temin edebilmeleri adına 250 bin Türk Lirası’na kadar ticari taksitli kredi kullandıracak olan Türk Ekonomi Bankası, bu krediler için 36 aya kadar vadelendirme imkânı sağlayacak.

29 Aralık 2017 tarihine kadar yapılan ticari taksitli kredi başvuruları için geçerli olacak olan kampanyada dileyen esnaflar ilk taksitlerini 3 ay erteleyebilecekler.

Son Başvuru Tarihi 29 Aralık 2017!

Düzenlenen kampanya hakkında bilgi veren Türk Ekonomi Bankası KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, banka olarak Türkiye’de hizmet veren küçük işletmelerin hem sağlıklı bir büyüme, hem de sürdürülebilir bir büyüme elde edebilmeleri adına önemli destekler sunduklarını ifade etti.

Konuşmasında esnafların finansmana erişiminin hem hızlı, hem kolay, hem de uygun koşullar çerçevesinde karşılanması hedefi eşliğinde 29 Aralık 2017 tarihine kadar yapılacak olan kredi başvurularında 36 aya kadar vadelendirme, ilk taksit için üç ay erteleme imkanları eşliğinde 250 bin Türk Lirası’na kadar finansman temini edilebileceğini ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.