Ana SayfaBanka İş İlanlarıAlbaraka Türk Katılım Bankası, İstanbul Geneli Engelli Personel Alımları Yapacak!

Albaraka Türk Katılım Bankası, İstanbul Geneli Engelli Personel Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Sektörün ilk ve öncü kurumu olan Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Genel Müdürlük ile İstanbul Şubelerinde istihdam etmek için engelli banka personel alımları gerçekleştirecek.

Genel Başvuru Başlığı altında banka iş ilanı yayınlayan Albaraka Türk Katılım Bankası, iş başvurusu yapacak adayların en az ön lisans mezunu olmalarını istemektedir.

Tam zamanlı ve sürekli olarak istihdam imkanı sağlanacak bireylerin İstanbul’da ikamet ediyor ya da İstanbul’da ikamet edebilecek pozisyonda bulunmaları, işe ulaşım sorunu yaşamamaları, sorumluluk bilinçlerinin olmasını, verilen sorumlulukların vaktinde ve tam olarak yerine getirilmesi istenmektedir.

Söz konusu banka iş ilanı kapsamında adaylar İŞKUR’a kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosuna ilişkin olarak değerlendirilecek olup, adayların faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli olmaları, faizsiz bankacılık alanında kariyer hedefi olmaları istenmektedir.

Banka personel alımına ilişkin olarak yaş kriteri belirleyen banka, 30 yaşından gün almamış adayların başvurularını değerlendirecek olup, 30 ve üzeri yaştaki adayların başvurularını değerlendirmeyecektir.

Tüm adayların MS Office uygulamasına son derece hakim olmalarını, uygulamalar hakkın bilgili olmalarını isteyen banka, tüm adayların iletişimlerinin iyi olmasını, organizasyon ve planlama yetkinliklerinin gelişmiş olmasını, insan ilişkilerinin iyi, ekip çalışmalarında başarılı olmaları istenmektedir.

Başvurular ise 26 Ocak 2018 Cuma günü sona erecek olup, bu tarihten sonra banka başvuruları değerlendirecektir. Adayların uygun olduğu, çalışmak istedikleri pozisyonları CV’lerinde detaylı bir şekilde belirtmeleri gerekmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-engelli-personel-genel-basvuru-1007154?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.