Ana SayfaBanka İş İlanlarıAlbaraka Türk Teknik Destek Personeli Alımları Yapıyor!

Albaraka Türk Teknik Destek Personeli Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk Katılım Bankası, BT Sistem Destek Müdürlüğü’nde görevlendirme üzere en az üniversite mezunu banka personel alımları yapacak.

Teknik Destek Uzmanı İş İlanı Detayları

Albaraka Türk’ün Destek ekibi bünyesinde görev alarak, şube il genel müdürlük birimlerinden gelecek olan teknik problemlere destek sağlayacak, genel müdürlük binası içerisinde gerekli durumlarda destek olacak teknik destek personeli alımı yapacak olan banka, adayların 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmalarını istemektedir. Bu bölümler Elektrik ve Elektronik, Bilgisayar Öğretmenliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik, Bilgisayar, İstatistik ya da diğer bölümler olup, Microsoft  İşletim Sistemleri konusunda da deneyimli olmaları istenmektedir.

  • Microsoft İşletim Sistemi üzerine sertifikası olması,
  • MS Server donanımı ile ilgili bilgi sahibi olması,
  • İngilizce biliyor olması,
  • BT ile ilgili tüm teknik konularda 2. düzeyde destek verme, PC, Notebook, Tablet gibi ürünlerin ve çevre birimlerine teknik destek verme yetkinliklerinin olması,
  • İleri seviyede donanım, temel düzeyde de Network ile Active Directory bilgilerinin olması,
  • B sınıfı ehliyeti olması ve aktif araç kullanabiliyor olması,
  • İşletim sistemi Entegre Yazılımları hakkında bilgili olmaları, söz konusu alan kapsamındaki benzer görevlerde önceki dönemlerinde en az 2 sene deneyim sahibi olmuş olmaları istenmektedir.

Faizsiz bankacılık alanında çalışmak isteyen, bu alanda kariyer hedefi olan kişilerin başvuru yapmasını isteyen Albaraka Türk, tüm adayların her zaman öğrenmeye, araştırmaya ve gelişime açık olmalarını, her zaman çözüm odaklı çalışma performansı göstermelerini, iletişim yeteneklerinin gelişmiş olmasını istemektedir.

Banka personel alımı kapsamında adayların 28 ve üzeri yaşta olmamalarını isteyen banka, erkek adayların ise askerliklerini yapmış olmalarını istemektedir.

Başvurular Ne Zaman Son?

Banka iş ilanı başvuruları 4 Ocak 2021 Pazartesi günü sona erecektir.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-bt-teknik-destek-personeli-2603172
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.