Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı Yapacak!

Garanti Bankası Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası, çağrı merkezi departmanında görevlendirmek üzere müşteri temsilcisi alımı yapacak.

Garanti Bankası, telefon bankacılığı vasıtası ile bankacılık hizmeti almak isteyen müşterilerinin taleplerinin alınması, taleplerinin gerçekleştirilmesi ve bankaya ait ürünlerin satışının gerçekleştirilmesi adına banka bünyesinde kadrolu olarak istihdam edilecek çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı yapacağını duyurdu.

Garanti Bankası tarafından yapılan iş başvurusu açıklamasında, bankanın çağrı merkezi departmanında istihdam edilecek olan personellerin, ilerleyen süreçlerde kariyerlerine farklı departmanlarda, genel müdürlük birimlerinde ve Garanti Bankası şubelerinde devam etme imkanlarının da bulunduğu belirtildi.

Banka iş başvurusunda gerekli nitelikleri sağlayan adaylara e-posta ve SMS yolu ile bankacılık sınavı daveti gönderileceği ifade edilirken, bu davetlerin ulaşması için iletişim bilgilerinin doğru girilmesi de önem arz ediyor.

Garanti Bankası İş Başvurusunda Gerekli Nitelikler

Garanti Bankası, çağrı merkezi müşteri temsilcisi kadrosu için istihdam edeceği personellerin ön lisans mezunu, lisans mezunu ya da öğrenci olmalarını, 30 yaşını aşmamış olmalarını, İstanbul’da ikâmet etmelerini talep ediyor. Adaylardan erkek olanların askerlik görevinin tamamlanmış olmasını ya da en az 2 yıl tecilli olmasını talep eden Garanti Bankası, haftanın 5 günü 09.00-18.00 saat aralığında çalışma temposuna ayak uydurabilecek kişilerin iş başvurusu yapmasını önemsiyor.

Garanti Bankası tarafından açılan banka iş ilanında belirtilen ana kriterler arasında banka personeli adaylarının iletişim becerilerinin kuvvetli olmasına, ikna kabiliyetinin gelişmiş olmasına, satış yapma konusunda istekli olmasına önem veriyor.

Garanti Bankası tarafından 26 Aralık 2017 tarihinde güncellenen banka personel alım ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 2 Şubat 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.yenibiris.com/garanti-bankasi/telefon-bankaciligi-musteri-temsilcisi-is-ilani/373697

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.