Ana SayfaBanka İş İlanlarıVakıf Katılım Bankası Banka Personeli Alımı Gerçekleştirecek

Vakıf Katılım Bankası Banka Personeli Alımı Gerçekleştirecek

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Vakıf Katılım Bankası, genel başvuru niteliğinde yayınladığı banka personel alımı ilanıyla banka bünyesinde oluşabilecek açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştireceğini belirtiyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün yüzde 100 oranında iştiraki olan ve katılım bankacılığı sektöründe büyüyen güçler arasında yer alan Vakıf Katılım Bankası, oluşabilecek pozisyonlarda değerlendirmek üzere genel başvuru banka personel alım ilanı açtı.

Yapılacak olan personel alımlarında genel şart olarak üniversitelerdeki ilgili bölümlerinden mezun olunmuş olunmasını önemseyen Vakıf Katılım Bankası, iş başvurusu yapacak olan adayların katılım bankacılığı alanında tecrübeli olmalarını önemsiyor.

İş Başvurusu ve Detayları

İş başvurusunda bulunacak olan banka personeli adaylarının iletişim kabiliyetlerinin gelişmiş olmasını önemseyen Vakıf Katılım Bankası, aynı zamanda analitik düşünme yeteneğine sahip olan kişilerin banka iş başvurusu yapmalarını talep ediyor. Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış ya da en az iki yıl tecilli olmasını önemseyen banka, aynı zamanda erkek adayların 30 yaşını, bayan adayların da 28 yaşını aşmamış olmalarını, adayların katılım bankacılığı prensiplerini benimsemiş olmalarını önemsiyor.

Bankacılık tecrübesi bulunmayan adaylara, işe alım esnasında banka sınavı uygulaması yapılabileceğini ifade eden Vakıf Katılım Bankası, bu sınavda başarı gösteren adayların mülakata davet edileceğini, iş başvurusu yapan adayların ön yazı ile başvuru gerçekleştirerek, ön yazılarında çalışmak istedikleri bölümleri belirtmelerini önemsiyor.

Vakıf Katılım Bankası tarafından 6 Kasım 2017 tarihinde hazırlanan bu banka personeli alım ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 5 Ocak 2018 tarihine kadar banka iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-1519049

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.