Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk, Personel Alımları Yapacak!

Kuveyt Türk, Personel Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Katılım Bankası, üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun ve sektöre kariyer hedefi olan banka personel alımları yapacak.

Bilgi Güvenliği Analisti alımları yapacak olan Kuveyt Türk, banka iş başvurusu yapacak adayların üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümünden ya da diğer ilgili bölümlerden mezun olmalarını, internet bankacılığı, mobil bankacılık uygulamaları ile beraber ilişkili güvenlik riskleri hakkında bilgi sahibi olmalarını istemektedir. Bu alanda en az 4 sene deneyim sahibi olmuş kişilerin başvuruları ön değerlendirme kapsamında değerlendirilecektir.

Söz konusu banka personel alımına ilişkin olacak önceki dönemlerinde yazılım geliştirme süreçlerinde görev almış, güvenlik altyapı sistemlerini yönetimini yapmış adayların başvuruları da ön değerlendirme kapsamında değerlendirilecektir.

Tüm adayların bankacılık sektörünün tabi olduğu BT ile ilişkili kanunlar ile mevzuat kapsamında bilgili olması, Bilgi Güvenliği yönetimi konularında bilhi sahibi, Kriptografi, kriptografik anahtar Yönetimi, SSL/TLS, IPSec(VPN), Authentication, Authorization, Single-sign-on, Firewall, IPS/IDS, DLP, Antivirus gibi Bilgi Güvenliği Çözümleri hakkında da bilgi sahibi olmalarını istemektedir.

Banka iş başvuru yapacak adayları sürekli ve tam zamanlı istihdam edecek olan banka, yine tüm adayların dağıtık sistemler konusunda da bilgi sahibi olmalarını istemektedir.

Kocaeli Çayırova’da istihdam edilecek kişilerin ya bu lokasyonda ikamet ediyor ya da ikamet edebilecek pozisyonda olmaları, işe ulaşım sorunu yaşamamaları, erkek adayların ise askerliklerini yapmış, muaf ya da tecil ettirmiş olmaları istenmektedir.

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Kuveyt Türk Katılım Bankası iş ilanı için başvurular 10 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-bilgi-guvenligi-analisti-1935835?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.