Ana SayfaKredilerYapı Kredi Bankası'ndan Tatil Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası’ndan Tatil Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, hem yurt için hem de yurt dışı seyahatleri kapsamında tatil yapmak isteyen müşterilerine kredi kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi kapsamında Tatil Kredisi Kampanyası düzenleyen ve müşterilerine özel faiz oranları uygulayan Yapı Kredi Bankası, çeşitli kredi avantajları sağlamaktadır. Tatil için yapılan tüm masraflar için tatil kredisi kullanılabilinip, 48 ay yani 4 yıla kadar uzanan ödeme planı imkanı sağlanmaktadır. Ödeme planları müşterilerin aylık gelirlerine en uygun şekilde düzenlenip, bütçeyi yormamaktadır.

Tatil Kredisi Başvurusu ve Detayları

Yapı Kredi Tatil Kredisi kampanyası için başvurular çeşitli kanallardan yapılabilinmektedir. Bunlar bankanın internet sitesi, sms ya da telefon bankacılığı kanalıdır. Bankanın internet sitesinden kredi başvurusu yapmak için kampanyanın yer aldığı ilgili sayfaya giriş yapılması, sms ile kredi başvurusu yapılması için ise cep telefonun mesaj kısmından aralarında bir boşluk bırakarak sırası ile T.C. kimlik numaranın ve aylık gelirin yazılması, sonrasında ise 4411’e mesaj atılması gerekmektedir. Ancak bunlar ön başvuru niteliği taşımaktadır. Kredinin onaylanması durumunda bireylerin istenilen belgeleri de tamamlayıp banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir. İstenilen belgeler arasında; nüfus cüzdanının fotokopisi, gelir belgesi ve adresi gösteren belge bulunmaktadır. Gelir belgesi kişilerin çalışma durumlarına göre değişiklik göstermektedir. Serbest meslek sahiplerinin son vergi levhalarının fotokopilerini, emeklilerin maaş cüzdanlarını, kira geliri olanların kira kontrat ya da gayrimenkul tapusunu getirmeleri gerekmektedir. Adres belgesi için ise ikametgah belgesi ya da son 3 aya ait olan elektrik, doğalgaz, su ya da telefon gibi faturaların getirilmesi istenmektedir.

Tatil Kredisi faiz oranları ise kişi özelinde değişiklik göstermektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.