Ana SayfaBanka İş İlanlarıT-Bank Risk Yönetim Yetkilisi Kadrosuna Personel Alımı Yapacak!

T-Bank Risk Yönetim Yetkilisi Kadrosuna Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

T-Bank (Turklanbank), Risk Yönetim Yetkilisi kadrosu için banka personeli alım ilanı yayınladı.

T-Bank tarafından yayınlanan banka personeli alım ilanında, bankanın kültür ve misyonuna hakim olan adayların iş başvurusu yapmaları talep ediliyor. Banka; kurumu değerli kılanların çalışanlar olduğuna inanmasına önem veren banka, kendi yöneticilerini yetiştirmeyi hedefleyen, eğitim yatırımları gerçekleştirmiş olan, butik yapılanma sistemi sayesinde iş süreçlerini verimli olarak yönetebilecek, kurum içi iletişimi etkin bir şekilde gerçekleştirebilen, sosyal etkinlikler sayesinde iş dışında da bağlantı kurabilen, deneyimli, uzmanlaşmış ve dinamik bir ekibin parçası olmak isteyen adayların banka iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

İstanbul’un Şişli ilçesinde yer alan T-Bank Genel Müdürlüğü’nde Risk Yönetim Bölümü’nde yetkili olarak istihdam edilecek olan adayların üniversitelerin mühendislik, işletme, iktisat, matematik, istatistik, ekonometri gibi bölümlerden mezun olmaları önemseniyor.

Adaylarda Aranan Özellikler

Banka iş ilanına başvuruda bulunacak olan adayların 2 yıla kadar bankacılık deneyimi sahibi olmalarına önem veren banka, aynı zamanda gelişmiş raporlama ve sunum yetenekleri olmasına, takım çalışması ile uyum sağlanabilmesine, çok iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmasına önem veriyor. SQL, SAS gibi programların etkin bir şekilde kullanılmasını da önemseyen banka, MS Office programlarından Excel’in üst düzey bilgisine sahip olunmasını, analitik düşünme, neden – sonuç ilişkisi kurma, sonuç odaklı çalışma, problem çözme ve sorumluluk sahibi olma gibi konularda da yetenekli olunmasını önemsiyor.

İşe alım gerçekleştirilecek olan adayların kredi başvuruları için risk ölçülmesi ve derecelendirme modellerinin kurularak, geliştirilmesi konularında çalışma yapılmasını talep ederken, aynı zamanda Risk Yönetimi alanındaki güncellenen politika, yönetmelik gibi alanları da sürekli olarak takip edebilecek kişilerin başvuruda bulunmasını talep ediyor.

T-Bank tarafından 7 Şubat 2018 tarihinde açılan banka personeli alım ilanına, aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 27 Mart 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/t-bank-risk-yonetimi-yetkilisi-1969994

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.