Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans Katılım Bankası Personel Alımı Yapacak! Başvurular 13 Gün Sonra Son!

Türkiye Finans Katılım Bankası Personel Alımı Yapacak! Başvurular 13 Gün Sonra Son!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası, satış departmanında görevlendirmek üzere pazar ve müşteri verilerinin toplanması ve bunların analiz edilmesi için banka personel alımı yapacak.

Şube Girişimcilik Bankacılık Yetkili alımı yapacak olan Türkiye Finans, başvuru yapacak adayların en az üniversite mezunu olmalarını istemektedir.

Türkiye Finans Katılım Bankası Personel Alım Detayları

Yayınlanan banka iş ilanına başvuru yapacak adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Bu bölümler, İİBF, SBF, İşletme ya da İktisat Fakültelerinin Maliye, Çalışma Ekonomisi, Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkileri, İktisat, İşletme, Ekonometri, Bankacılık ve Finans bölümleridir.

Banka iş başvurusu yapacak adayların en az 2 sene bankaların bireysel, işletme ya da perakende bölümlerinde deneyim sahibi olmuş olmalarını isteyen banka, SPK Temel ya da ileri seviyede belge almış, BES aracılı belgesi almış ve İngilizce bilgisi olanların başvurularını ön değerlendirmeye alacaktır. Tüm adayların B Sınıfı ehliyetlerinin olması, seyahat engellerinin bulunmaması, faizsiz bankacılık alanında çalışmaya isteklerinin olması, bankanın misyon ve vizyonunu temsil edebilmeleri, insan ilişkilerinin iyi, iletişimlerini güçlü olmasını, güler yüzlü ve kolay iletişim kurabilmelerini, ekip çalışmalarında başarılı olmaları istenmektedir.

Adaylar aktif pazarlama faaliyetleri ile yeni müşteri kazanımı sağlanması, mevcut müşterilerin takiplerinin yapılması, varlık performanslarının iyileştirilmesi, pazar ve müşteri verilerinin toplanması, bunların analiz edilmesi, ürün karlılığı ve penetrasyonun arttırılması görevlerini yapacak olup, Uşak’ta istihdam edileceklerdir.

Yayınlanan banka iş ilanına son başvuru tarihi 28 Şubat 2018 olup, adaylar sürekli ve tam zamanlı istihdam edileceklerdir.

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-usak-sube-girisimci-bankacilik-yetkilisi-1982193?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.