Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Çağrı Merkezi Personeli Alımı Yapacak!

Garanti Bankası Çağrı Merkezi Personeli Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası tarafından yayınlanan banka personeli alım ilanında, bankanın Çağrı Merkezi Birimi’nde görevlendirmek üzere banka personeli alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Garanti Bankası, Telefon Bankacılığı vasıtasıyla bankacılık hizmetlerinden faydalanmak isteyen müşteriler için taleplerin alınması, alınan taleplere göre işlemlerin gerçekleştirilmesi, aynı zamanda müşterilere uygun olan ürünlerin satışlarının yapılması alanlarında istihdam edilmek üzere banka personeli alımı gerçekleştirecek.

Çağrı Merkezi Birimi’nde istihdam edilecek olan adaylar, Garanti Bankası’nın kadrolu çalışanı olmak ile birlikte, yükselme şansını elinde bulundurarak, bankanın hem Genel Müdürlük’e bağlı diğer birimlerinde, hem de bankaya ait şubelerdeki kadrolara atanabilecekler.

İş başvurusu aşamasında belirtilen bilgiler doğrultusunda kriterlere uygun olan adayları E-Posta ve SMS yolu ile banka sınavına davet edecek olan Garanti Bankası, başarı gösteren adayları istihdam edecek.

Garanti Bankası Banka Sınavı Katılma Şartları

Adayların lisans bölümlerinden, yüksek okul bölümlerinden mezun olmalarına ya da son sınıflarda öğrenci olmalarına önem veren Garanti Bankası, banka sınavı tarihi itibariyle 30 yaşının aşılmamış olmasına da önem veriyor. İstihdam edilecek olan adayların İstanbul’da ikâmet etmesine de özen gösteren banka, askerlik görevinin tamamlanmış olmasına ya da en az iki yıl tecilli olmasına önem veriyor. Haftanın 5 günü 09.00 – 18.00 saatleri arasında çalışabilecek olan banka personeli adaylarının banka iş başvurusu yapmasını talep eden Garanti Bankası, iletişim becerileri kuvvetli olan, ikna kabiliyeti gelişmiş olan, satış yapma konusunda da isteği bulunan kişilerin iş başvurularını bekliyor.

Garanti Bankası tarafından 19 Şubat 2018 tarihinde güncellenen banka personeli alım ilanına, gerekli şartları sağlamanız halinde aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 2 Nisan 2018 tarihine kadar banka iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.yenibiris.com/garanti-bankasi/telefon-bankaciligi-musteri-temsilcisi-is-ilani/373697

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.