Ana SayfaBanka İş İlanlarıAlbaraka Türk, Türkiye Geneli Personel Alımları Yapacak! Son Başvuru: 30 Mart!

Albaraka Türk, Türkiye Geneli Personel Alımları Yapacak! Son Başvuru: 30 Mart!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk Katılım Bankası, sürekli ve tam zamanlı görevlendirmek üzere Türkiye geneli banka personel alımları yapacak.

Albaraka Türk Personel Alım Detayları

Yayınlanan banka iş ilanı kapsamında banka ilerleyen dönemlerde oluşabilecek açık pozisyonları değerlendirmek isteyenlerin başvuru yapmasını istemektedir. Adayların çalışmak istediklerini alanı ve bilgi sahibi oldukları program, dil ve benzeri gibi detayları CV’lerinde belirtmeleri istenmektedir.

Banka iş başvurusu yapacak adayların en az üniversite mezunu olmaları istenmektedir. Üniversiteden mezun olunan alan belirtilmeyip, çalışılmak istenen pozisyona uygun olması istenmektedir.

28 yaş ve altında bulunan adayların iş başvurusu yapmaları istenmektedir. Ancak bankacılık sektöründe önceki dönemlerinde çalışmış, deneyim sahibi olmuş adaylar için yaş kriteri belirlenmemiştir. Tüm adayların insan ilişkilerinin güçlü, iletişimlerinin son derece iyi, ekip çalışmalarında başarılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, sorumlulukları zamanında, eksiksiz ve tam bir şekilde yerine getirmeleri istenmektedir.

Analitik düşünme yeteneği gelişmiş adayların CV bırakmalarını isteyen Albaraka Türk Katılım Bankası, iş başvurusu yapacak erkek adayların ise askerlik hizmetlerini yerine getirmiş olmalarını istemektedir. Askerliğini yapmamış erke adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Katılım bankacılığı sektöründe çalışmak isteyen, bu sektörde kariyer hedefi olanların başvuru yapması istenip, tüm adayların faizsiz bankacılık mevzuatlarına hakim olması istenmektedir. Adaylardan alanları için deneyimlilik aranmamaktadır. Deneyimsiz adayların başvuruları da değerlendirmeye alınacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 30 Mart 2018!

Başvurular 21 Şubat tarihinde başlamıştır. Son başvuru tarihi ise 30 Mart 2018 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra ise banka CV’leri inceleyip, açık pozisyon olması halinde de uygun olan adaylar ile iletişime geçecektir.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-tum-turkiye-1957725?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.