Ana SayfaGündemYapı Kredi'ye Müşteri İletişim Merkezi İçin 4 Ödül Birden!

Yapı Kredi’ye Müşteri İletişim Merkezi İçin 4 Ödül Birden!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, sahip olduğu altyapı ve hayata geçirdiği projeler ile birlikte Müşteri İletişim Merkezi’ne yeni ödüller aldı.

Yapı Kredi Bankası’na ait Müşteri İletişim Merkezi, 4 Stevie Ödülü’ne layık görüldü. Yakın dönemde altyapısında önemli yenilikler yapan banka, aynı zamanda birçok projeyi hayata geçirerek, Müşteri İletişim Merkezi’ne 4 farklı ödülü birden almayı başardı.

Düna genelinde iş dünyası yarışmaları arasında önemli bir konuma sahip olan Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri için 4 farklı ödüle birden layık görülen Yapı Kredi Bankası Müşteri İletişim Merkezi, “En İyi Teknoloji Kullanımı”, “Yılın Satış Büyüme Başarısı” kategorileri için Altın Stevie ödüllerini, “Yılık Çağrı Merkezi” kategorisi için Gümüş Stevie, “Yılın Satış Süreci” kategorisi için de Bronz Stevie ödülünün sahibi oldu.

“İnsan Odaklı Projeler ve 360 Derece Dokunuşlar, Başarıyı Beraberinde Getirdi”

Banka tarafından yapılan açıklamada görüş ve değerlendirmelerini ileten Yapı Kredi Bankası Müşteri İletişim Merkezi Direktörü Vedat Sencer Sözer, Yapı Kredi Bankası’nın sahip olduğu teknolojilerin insan odaklı olduğunu, bu projelerin hem hayata geçirme, hem de müşteri memnuniyetini sağlama aşamasında önemli bir vizyon eşliğinde ortaya çıkartıldığını ifade etti.

Son 1 yıllık süreçte hayata geçirilen yenilikler hakkında değerlendirmelerini ileten Sözer, bankanın dünya genelinde önde gelmekte olan teknolojileri süreçlerine dahil etmeyi başardığını, müşterilerin hem isteklerine, hem de ihtiyaçlarına odaklandıklarını, Müşteri İletişim Merkezi’nde hayatın her alanı için 360 derece dokunuşlar yaptıklarını, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda anında cevap verilmesinin sağlandığını, müşteri memnuniyetine olumlu yönde bir ivme kazandırdıklarını ifade etti.

Yapı Kredi Bankası’nın sahip olduğu hizmet modeli sayesinde insan kaynağı verimliliğinde de ciddi bir artış sağlandığını ifade eden Sözer, hayata geçirilen çalışmalar kapsamında Stevie ödüllerinden 4 farklı kategoride ödül almayı, Yapı Kredi Bankası’nın uluslararası düzeyde elde ettiği başarıları bir kez daha ortaya koyduğunu, bu ödüllerin alınmasından onur duyduklarını ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.