Ana SayfaKredilerAyda 30 TL'den Başlayan Taksitle QNB Finansbank'tan Anında Kredi!

Ayda 30 TL’den Başlayan Taksitle QNB Finansbank’tan Anında Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank, banka şubelerine kadar gitmek istemeyen müşterilerine özel uygun faiz ve günde 15 TL ödeme ile anında kredi imkanı sağlıyor.

35.000 TL’ye Kadar Anında Kredi!

Anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen QNB Finansbank, 35 bin Türk Lirasına kadar kampanya kapsamında finansman desteği veriyor. 35 bin TL üzeri kredi almak isteyenlerin banka şubelerini ziyaret etmeleri gerekiyor. Anında kredi başvurusu hem bankanın internet sitesinden kredi başvuru formunu doldurarak hem de telefon bankacılığı ile yapılabiliniyor. Ancak isteyenler yine banka şubelerinden başvurularını gerçekleştirebiliyor.

Sabit Faiz Oranları!

QNB Finansbank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları sabit olup, yüzde 1,33 olarak uygulanıyor. Temin edilen tüm kredi tutarlarında ve düzenlenen tüm geri ödeme planlarında aynı faiz oranı uygulanıyor. Ancak banka kredi faizlerinde kişilerin findeks kredi notuna göre değişiklik yapabiliyor. Müşterilerin geri ödemelerde sigorta yapmaları zorunlu tutuluyor. Sigorta ödemeleri ise kişilerin cinsiyetleri, yaşları, aldıkları kredi tutarı ve kredi vadesine göre değişiklik gösteriyor.

Anında 1.000 TL Kredi ve Ödeme Planı

Düzenlenen kampanya dahilinde alınabilinecek minimum kredi tutarı 1.000 Türk Lirasıdır. 48 ay vadeli 1.000 TL alan bir kişinin yüzde 1,33 faiz oranıyla ödemesi gereken aylık taksidi 29,98 Türk Lirasıdır. Geri ödeme tutarı ise bin 439,04 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır.  Toplamda ödenecek faiz 365,93 TL, kredi tahsis ücreti 5 TL, vergiler 73,26 TL, sigorta ödemeleri ise ortalama 43 TL olmaktadır. Efektif yıllık faiz oranı ise yüzde 21,2856’ya tekabül etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.