Ana SayfaBanka İş İlanlarıYapı Kredi Bankası, Personel Alımları Yapacak! 10 Gün Sonra Son Başvuru!

Yapı Kredi Bankası, Personel Alımları Yapacak! 10 Gün Sonra Son Başvuru!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, hem yurt içi hem de uluslararası kanun ve düzenlemeler ile birlikte bankanın iç kuralları ve düzenlemeleri esas alınarak şubelerin denetlenmesi için banka personel alımları gerçekleştirecek.

Yapı Kredi Bankası İstanbul ve İzmir’de şubelerinde görevlendirmek üzere yapılacak olan banka personel alımları kapsamında, adayların Türkiye’nin önde gelen üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren fakültelerinden mezun olmaları istenmektedir. Bu bölümler Ekonomi, İşletme, Ekonometri, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Bankacılık ve Finans, İktisat ya da bunların dengi bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir.

Yapı Kredi Bankası Müfettiş Yardımcısı Alımları

Yayımlanan banka iş ilanı kapsamında Müfettiş Yardımcısı alımları yapılacak olup, banka iş başvurusu yapacak tüm adayların 28 ve altındaki yaşlarda olmaları istenmektedir. Yine tüm adayların ileri seviyede İngilizce bilgilerinin olması, TOEFL ya da IELTS’den geçerli puan alınmış ve bunun belgelenebiliyor olması istenmektedir.

Banka iş başvurusu yapacak erkek adayların ise askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları ya da en az 2 seneliğine tecil ettirmiş olmaları yahut tecil ettirebilecek durumda olmaları istenmektedir. Tüm adayların hem yazılı hem de sözlü iletişim yeteneklerinin gelişmiş, analitik düşünme yönlerinin son derece kuvvetli, öğrenmeye ve gelişime her zaman açık, takım çalışmalarında hem uyumlu hem de başarılı, detaylara önem vermeleri, sorumluluk bilincinin olması, yapılacak olan işlerin zamanında ve eksiksiz olarak gerçekleştirilmesi, zaman yönetimi konusunda başarılı olmaları, seyahat engellerinin de bulunmaması istenmektedir.

Banka İş İlanı Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek?

Başvurular 10 Mart tarihinde başlamıştır. Son başvuru tarihi ise 20 Mart olarak belirlenmiştir. Banka iş başvurularının değerlendirilmesi ise 8 mart ile 2 nisan tarihleri arasında yapılacaktır. İş başvurusu kabul edilen kişilerin ise 3 aşamadan oluşan sınavlara girmeleri gerekecektir. Sınavların 1. Aşaması online genel yetenek testi, 2. Aşaması değerlendirme merkezi uygulaması, 3. Aşaması ise mülakat olacaktır. Online Genel Yetenek Testi için adaylar telefon ya da mail yolu ile bilgilendirilecek olup, sınavda online olarak internet ortamında gerçekleşecektir. Değerlendirme Merkezi Uygulamasına ise Genel yetenek ile İngilizce sınavları olumlu olan adaylar çağırılacak olup, bu sınav ise grup çalışması olarak yapılacaktır. Banka sınavlarının tarihleri ise Yapı Kredi’nin resmi internet sitesinden ilan edilecektir.

Yapı Kredi Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-mufettis-yardimcisi-1999978

Ayrıca Banka Sınavlarına Nasıl Hazırlanmalı? Banka Mülakatında Ne Sorulur? Gibi soruların yanıtları için de internet sitemizden yararlanabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.