Ana SayfaKredilerYapı Kredi’den 10 Yaşına Kadar Tüm Otomobillere 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisi!

Yapı Kredi’den 10 Yaşına Kadar Tüm Otomobillere 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, avantajlı maliyetler ile 10 yaşına kadar olan ikinci el araçlara taşıt kredisi imkânı tanıyor.

Yapı Kredi Bankası, düşük maliyetler eşliğinde hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmanıza olanak sağlıyor. Günlük rutinlerinizi daha rahat bir şekilde yerine getirmek, seyahat ve tatillerinizi konforlu hale getirmek, özgürce tatil planı yapabilmek adına kurduğunuz hayalleriniz, Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi ürünü sayesinde gerçeğe dönüşüyor.

Yapı Kredi Bankası, hem sıfır kilometre otomobiller için, hem de on yaşına kadar olan ikinci el otomobiller için 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Kefilsiz taşıt kredisi imkânı sunan banka, ekspertiz süreci ile uğraşmadan aracınızın kasko değeri üzerinden kredi çekmenize olanak sağlıyor.

Birçok otomotiv firmasıyla yürüttüğü taşıt kredisi kampanyası sayesinde hayalini kurduğunuz araba için en ekonomik kredi koşullarını sunan Yapı Kredi Bankası, ödemelerinizi bütçenize göre ayarlamanıza da imkân tanıyor.

Yapı Kredi Bankası 20.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Yapı Kredi Bankası’ndan çekeceğiniz 20 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi ürünü için toplam masraf 105 Türk Lirası olurken 24 ay vade seçeneği için uygulanacak aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,36, 36 ay vade için uygulanacak faiz oranları yüzde 1,38 ve 48 ay için uygulanacak aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,38’e tekabül ediyor. Bu faiz oranları eşliğinde bankaya yapacağınız aylık taşıt kredisi taksit ödemesi miktarı ise 24 ay vade seçeneği için bin 13,86 Türk Lirası, 36 ay vade seçeneği için 741,97 Türk Lirası, 48 ay vade seçeneği için ise 607,24 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Taşıt kredisi başvurusunda gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderek kredi başvurunuzu pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.