Ana SayfaGündemDaha Yeşil Bir Gelecek için Garanti Bankası-TEMA Vakfı İşbirliğince Bonus Ormanı Projesi!

Daha Yeşil Bir Gelecek için Garanti Bankası-TEMA Vakfı İşbirliğince Bonus Ormanı Projesi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası ile TEMA Vakfı arasında yeni bir projenin hayata geçirilmesi planlanıyor. Söz konusu proje Bonus Ormanı Projesi olup, doğanın korunması, doğanın daha fazla ağaçlandırılması hedefleniyor.

Ekstreniz e-postayla gelsin, Bonus Ormanı’na Fidan olsun sloganı ile start verilen proje kapsamında bankanın kredi kartı müşterilerinin ekstrelerini yalnızca e-posta kanalı ile alarak Bonus ormanına katkı sağlamaları, doğal varlıkların korunması amaçlanıyor. Kişilerin kampanyaya katılım sağlayabilmeleri için ise, büyük harfler ile kabul yazıp, mail ve doğum yıllarını 3340’a mesaj atmaları gerekiyor. Kampanyaya katılım için aynı zamanda Bonus Flaş uygulaması, bankanın internet sitesi ve şubeleri ile mobil uygulaması da kullanılabiliniyor.

Kağıt İsrafı Minimum Seviyeye Düşecek

Garanti Bankası ile TEMA vakfı arasında iş birliği kapsamında faaliyete geçen projede, basılı ekstrelerini mail kanalı ile almak isteyen kişiler için Çanakkale Doğandere’de oluşturulan Bonus Ormanı’na fidan dikiliyor. Basılmayan her bir ekstre ile de kağıt israfının minimum seviyeye düşürülmesi hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu, sürdürebilirliği temel alan, bunu yapacakları tüm faaliyetlerine entegre etmek için ellerinden geleni yapan, bu alanda da ülkeye örnek olmaya çalışan bir kurum olduklarını, iş süreçleri ile doğaya sağlanacak olan her bir katkının, sürdürülebilir bir toplum ile gelecek için önemli olduğunu, hem doğayı hem de doğal varlıkların korunmasının sorumluluk olduğunu, faaliyete geçirdikleri Bonus Orman Projesinin kendilerini çok fazla heyecanlandırdığını, söz konusu proje ile kart sahibi müşterilerine daha yeşil bir gelecek olma adına teşviklerin sağlanmasını hedeflediklerini söyledi.

İlk sırada toprak olmak üzere tüm doğal varlıkları korumak için çalıştıklarını söyleyen TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ise, özel sektörün vermiş olduğu desteklerin de sürdürülebilir bir gelecek için doğaya önemli ölçütlerde katkılar sağladığını, bu kapsamda da Garanti Ödeme Sistemlerinde çok değerli bir ağaçlandırma çalışmasının gerektirdiğini, doğaya gösterilen hassasiyet nedeniyle Garanti Ödeme Sistemleri’ne ve emeği bulunan herkese teşekkürlerini ilettiğini söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.