Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan Kamu Çalışanlarına Özel 10.000 TL Masrafsız İhtiyaç Kredisi!

Vakıfbank’tan Kamu Çalışanlarına Özel 10.000 TL Masrafsız İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, kamu personellerinin bireysel ihtiyaçlarına özel yüzde 1,34’ten başlayan faiz oranıyla kredi kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Vakıfbank, kampanyada uyguladığı faiz oranlarını kişilerin dosya masrafı ücretini ödemelerine ya da ödememelerine göre değiştirmektedir. Masrafsız ihtiyaç kredisinden yararlanacak kişiler için uygulanan faiz oranı her vade süresinde yüzde 1,34 oranında, masraflarını ödeyecek olan kişiler için ise yüzde 1,41 olmaktadır. Bankanın temin ettiği kredi dosya masrafı ücreti ise kişilerin aldıkları kredi tutarının en fazla binde beşine tekabül etmektedir. Bu ücret tüm ödeme süresi boyunca bir kez alınıp, bu ödemenin içinde banka sigorta muamele vergisi de dahil edilmektedir.

Söz konusu kampanyadan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar ile birlikte kadrolu işçiler yararlanabilip, aynı zamanda da çeşitli ödeme planı seçenekleri sunulmaktadır. Kredi ödemelerini her ay eşit tutarlarda yapmak isteyenler için aylık eşit taksitli ödeme planı sunulup, buna ek olarak artan ya da azalan taksitli ödeme planları, ilk 3 ay ödemesiz sonraki aylar eşit ödemeli, 3 ayda bir ödemeli, son taksidin balon ödemeli olması ya da değişen taksitli ödeme planları da sunulmaktadır.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası için başvuruları hem banka şubelerinden hem de bankanın internet sitesinden hızlı bir şekilde yapılabilinmektedir. Anında kredi başvurusu yapılması halinde krediye onay verilirse, gerekli belgeler ile banka şubelerinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Vakıfbank’tan Kamu Çalışanlarına Özel 10.000 TL Kredi!

Vakıfbank’ın düzenlendiği kredi kampanyasından 48 ay vadeli geri ödeme planı ile 10 bin Türk Lirası tutarında finansman alan kişiler dosya masraflarının ödemesini yaparlarsa aylık kredi ödemeleri 300,57  TL, toplam ödemeleri 14 bin 427,14 TL, dosya masrafı ödemelerini yapmazlarsa aylık ödemeleri 305,93 TL, toplam ödemeleri ise 14 bin 684,43 TL olmaktadır. 10.000 TL için dosya masrafı ücreti ise 50 TL olarak hesaplanmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.