Ana SayfaKredilerYapı Kredi Bankası’ndan 5.000 TL Şubesiz, Anında Kredi Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası’ndan 5.000 TL Şubesiz, Anında Kredi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, çeşitli başvuru kanallarıyla yüzde 1,51’den başlayan faiz oranı ve uygun ödeme planları ile anında kredi imkanı sunuyor.

Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi Kampanyası düzenleyen Yapı Kredi Bankası, müşterilerini şubelere kadar yormuyor. Kişiler hem bankanın mobil uygulamasından hem de internet bankacılığı kanalıyla kredi başvurularını yapabiliyor. İhtiyaç kredisi faiz oranları hem vadelere hem de kişilerin findeks kredi notuna göre değişiyor. Yüzde 1,51 ilce yüzde 1,77 arasında değişen faiz oranları uygulanıp, 48 aya varan ödeme seçeneği imkanı sağlanıyor. Ödeme planları hazırlanırken kişilerin aylık gelirleri, maaşlarını aldıkları günler dikkate alınıyor. Maaşı ya da düzenli geliri olmayan kişilere ihtiyaç kredisi verilmiyor.

Şubesiz ihtiyaç kredisi başvurusunun onaylanması halinde kişilerin yine banka şubelerine gitmelerine gerek kalmıyor. Banka kredi onayında müşterilerinin vadesiz TL hesabına finansmanlarını yatırıyor. Ayrıca hem haftaiçi hem haftasonu kredi başvurusu yapılabilip, kredi temin edilebiliniyor.

Yapı Kredi Bankası’ndan Şubesiz Kredi!

Yapı Kredi’nin düzenlendiği kredi kampanyası dahilinde temin edilen 48 ay vadeli 5 bin TL finansman için aylık kredi ödemesi yüzde 1,51 faiz oranıyla 156,84 TL, vade sonunda ödenecek toplam tutar 7 bin 528,14 TL olmaktadır. Söz konusu kredi ve vadesi için yüzde 1,54 ve yüzde 1,61 faiz uygulandığı zaman aylık kredi ödemeleri sırası ile 158,01 TL ile 160,76 TL,  vade sonunda ödenecek toplam tutarlar ise 7 bin 584,41 TL ile 7 bin 716,57 TL olarak hesaplanmaktadır. Banka kredinin dosya masrafları için de tek seferlik ücret tahsil etmektedir. Bu ücret 5.000 TL için 25 TL’ye tekabül etmektedir.

Ayrıca söz konusu kredi kampanyası kapsamında 1.000 TL’den az, 10.000 TL’den yüksek kredi temin edilememektedir. Kişilerin de kredi geri ödemelerinde sigorta yaptırmaları istenmektedir. Sigorta ödemelerinin hesaplaması ise kişiden kişiye göre değişmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.