Ana SayfaBanka İş İlanlarıFibabanka Çağrı Merkezi’nde Vardiyalı Olarak Çalışacak Banka Personeli Alımı Yapacak!

Fibabanka Çağrı Merkezi’nde Vardiyalı Olarak Çalışacak Banka Personeli Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka, üniversitelerin ön lisans bölümlerinden mezun ya da lisans bölümlerinde öğrenci olan banka personeli adayları arasından çağrı merkezi personeli alımı gerçekleştirecek.

Fibabanka, çağrı merkezi bölümündeki mevcut boş kadrolar için banka personeli alımı gerçekleştirecek. Banka, personel alımı gerçekleştirme aşamasında bir takım ön şart ve genel niteliklerin yerine getirilmesini arıyor.

Fibabanka Çağrı Merkezi Personeli Alımı Genel Şartları

Fibabanka tarafından yayımlanan banka iş ilanında adayların ön lisans bölümlerinden mezun olmaları ya da lisans bölümlerinde öğrenci veya lisans bölümlerinden mezun olmaları şartı aranıyor. İş başvurusu yapacak olan adayların iletişim kabiliyetlerinin güçlü olmasına, ikna yeteneklerinin gelişmiş olmasına önem veren banka, aynı zamanda düzgün diksiyona sahip olan adayların arasından banka personeli alımı gerçekleştireceğini belirtiyor.

Banka personeli iş başvurusu yapan adayların araştırmayı sevmelerine ve gelişmeye açık olmalarına da dikkat eden Fibabanka, adayların MS Office programlarını etkin ve iyi derecede kullanmalarını önemsiyor.

İstihdam edilecek olan banka personeli adaylarının vardiyalı planlama kapsamında dönüşümlü olarak, ağırlıklı olarak akşam ve gece vardiyalarında çalışacaklarını belirten banka, iş başvurusu aşamasında adayların telefon numarası ve mail adresi gibi iletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz yapmalarını da önemsiyor.

Yapılacak İş Tanımı ve İş Başvurusu Detayları

Fibabanka, çağrı merkezi personeli alımında istihdam edeceği banka personellerinin, İstanbul’un Kağıthane ilçesinde yer alan çağrı merkezinde görev alacaklarını belirtiyor. Adayların müşterilerden gelen aramaları karşılayarak, bankacılık hizmetleri sunulmasında görev alacaklarını belirten banka, genç ve dinamik olan ekibe katılarak hem kendini geliştirme, hem de işi geliştirme aşamasında hevesli adayların işe alımı gerçekleştirecek.

Fibabanka tarafından 29 Mart 2018 tarihinde açılan banka personeli alım ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 23 Nisan 2018 tarihine kadar banka iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-vardiyali-1990861

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.