Ana SayfaKredilerTOKİ Yüzde 20 İndirim Kampanyasına Halkbank Kredi Desteği!

TOKİ Yüzde 20 İndirim Kampanyasına Halkbank Kredi Desteği!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TOKİ ve Halkbank müjdeli haber verdi. TOKİ Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası başlattı. Halkbank ise TOKİ kampanyası kapsamında müşterilerine özel uygun faizli kredi kampanyası sunuyor.

TOKİ Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ev sahibi olacaklara müjdeli haberi vermişti. Tapularını erkenden sahip olmak isteyen, borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlara özel yüzde 20 indirim kampanyası düzenlendi. Peki nedir bu?

TOKİ’nin düzenlediği kampanyadan yararlanmak için ev satışlarının 2016 yılına kadar yapılmış olması gerekiyor. Yani 2017 Ocak ayı ve sonraki dönemdeki TOKİ konutlarını alan kişiler bu kampanyadan yararlanamıyor.

Borcunu erken kapatmak ve tapusunu erken almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlenen kampanya TOKİ tarafından 24 Nisan’da başlatıldı. Bu kampanyadan yararlanmak için son tarih ise 18 Mayıs olarak belirlendi. Sürenin uzatılıp uzatılmayacağı hakkında açıklama yapılmadı.

Yani TOKİ konut borçlarını erkenden kapatan vatandaşlara yüzde 20 oranında indirim yapılacak.

Halkbank TOKİ Kampanyasına Özel Kredi Fırsatı!

Vatandaşları erkenden tapularına, evlerine kavuşturmak için TOKİ’nin başlattığı kampanyaya destek olarak Halkbank ise müşterilerine yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranlarıyla finansman sunuyor. Halkbank TOKİ Kampanyası Kredisi için 10 yıla ödeme planı düzenlenebiliyor. Kredi başvurusu banka şubelerinden yapılıp, gerekli belgelerin getirilmesi gerekiyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek ise, hem TOKİ’nin hem de kendi düzenledikleri kampanya ile bir çok ailenin hayallerine erkenden kavuşacağını söyledi.

TOKİ İndirim Kampanyalarının geleneksel hale geldiğini söyleyen Çödek, bu sayede çok sayıda ailenin borçlarını erkenden, avantajlı olarak kapatabildiğini, tapularına erkenden kavuşabildiklerini söyledi. Aynı zamanda 80 senedir müşterilerinin her zaman ihtiyaçlarına koştuklarını, ihtiyaçlara özel çözümler, uygun faiz oranları, avantajlı ödeme planları sunduklarını, her zaman müşterilerinin yanında olduklarını ve böylesine güzel bir kampanyada yer aldıkları için de çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.