Ana SayfaEkonomiAltın Fiyatları Güncel (1 Mayıs Salı)! Cumhuriyet Altını Bugün Ne Kadar?

Altın Fiyatları Güncel (1 Mayıs Salı)! Cumhuriyet Altını Bugün Ne Kadar?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altın fiyatı günün merak konularından olurken, güncel altın fiyatları piyasanın açılmasıyla birlikte belli oldu. Cumhuriyet altını yeni güne düşüşle başladı. Çeyrek altın fiyatı ise açılışı 280 liradan yaptı. “Yarım altın ne kadar?” diyen vatandaşlar dikkat! İşte altın piyasası ve bugünün fiyatları…

Altın Fiyatları Bugün Güne Nasıl Başladı?

Altın fiyatları her vatandaşın dikkatini çekmeyi başarıyor. Yükselen altın fiyatları ile sakinleyen satış piyasası, fiyatların düşmeye başlamasıyla yeniden hareketlendi. Azalan fiyatlar ise “Altın fiyatları ne olur? Fiyatlar daha düşer mi?” gibi sorulara neden oldu. Peki, bugün altın piyasası güne nasıl başladı? Tam altın ne kadar? Gram altın kaç lira? Güncel fiyatlar haberimizde.

Altın Gramı Ne Kadar?

Gram altın Mayıs ayının ilk gününe, bir önceki kapanışa göre düşüşe başladı. Azalış sonrasındaki alış fiyatı 171,18 liraya geriledi. Altının gramı satışta ise 171,32 lira oldu.

Çeyrek Altın Bugün Ne Kadar?

“Çeyrek altın bugün ne kadar oldu?” dediğinizi duyar gibiyiz. Çeyrek altın satış fiyatı saat 08.25 itibari ile 280,03 lira, alış fiyatı ise 273,84 liraya geriledi.

Yarım altın ne olur, fiyatlar artar mı yoksa düşer mi? Yarım altın bugün gün açılışını 560,06 liradan yaptı. Bu fiyat satış için uygulandı. Alış fiyatı ise 545,97 liraya geriledi.

Tam altın alacaksanız bugünün satış fiyatı bin 116 lira ile günün ilk işlemlerini yaptı. Alış yönlü işlemlere uygulanan serbest piyasa fiyatı ise bin 95 lira seviyesinde gözlemlendi.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Altın piyasasının vazgeçilmezi olan Cumhuriyet altını bugün bin 128 liradan alış işlemlerine başladı. Satışlarsa bin 140 liradan alıcı buldu.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.