Ana SayfaBanka İş İlanlarıABank, Nakit Yönetimi Uzmanı Alımı Yapacak!

ABank, Nakit Yönetimi Uzmanı Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ABank, İstanbul’daki şubesinde görevlendirmek için Ticaret Finansmanı ve Nakit Yönetimi Uzmanı Alımı yapacak. Söz konusu banka personel alımları kapsamında adaylara bazı kriterler sunulmuştur. Bu şartlara uygun olan adayla ise banka iletişime geçecek.

ABank Personel Alım Detayları

Yayımlanan banka iş ilanları kapsamında adayların 4 yıllık fakültelerden mezun olmaları istenip, tüm adayların Pos ve Kart gibi ödeme sistemleri süreçlerinde en ez 4 senelik tecrübelerinin olması, hem yazılı hem de sözlü olarak ileri seviyede İngilizce bilgisine sahip olmaları, MS Office programlarını ileri seviyede kullanabiliyor olmaları, seyahat engellerinin olmaması istenmektedir.

Banka iş başvurusu yapacak tüm adayların insan ilişki ve iletişimlerinde iyi, müşteri ilişkileri konusunda yetenekli, ekip çalışmalarında başarılı, zaman yönetiminde deneyimli, sorumluluk almayı bilmeyi, alınan sorumlulukları zamanında, eksiksiz olarak yerine getirmeleri, analitik düşünme ve problem çözme yeteneklerinin gelişmiş olması istenmektedir. Bunların yanı sıra adayların inisiyatif alabilmeleri istenip, iş takibi konusunda da oldukça başarılı olmaları, erkek adayların ise askerliklerini yapmış ya da en az 2 sene tecil ettirmiş olmaları istenmektedir.

Ticaret Finansmanı ve Nakit Yönetimi Uzmanı İş Tanımı

Banka iş ilanı kapsamında adayların görevlendirilecekler işler şu şekildedir;

  • Üye işyeri ve ticari kartlar ürünleri kapsamında pazarlama ve kazanım stratejilerini, bu stratejiler kapsamında pazarlama planını ve kazanım aksiyon planının belirlenmesi, bunların faaliyete geçirilmesi, gerekli olması halinde ise düzeltmelerinin yapılması.
  • Bankacılık sektörünün ve regülasyonların takip edilmesi, zamanında tüm gerekli aksiyonların alınması.
  • Kazanım ve kayıp gibi Adetsel-cirosal gelişmeler ile saha performansların takibinin yapılması, gerekli olması halinde şubelere müşteri ziyaretlerinin yapılması, satış desteğinin verilmesi.
  • Müşteri karlılık takiplerinin gerçekleştirilmesi, çapraz satış ile sunulabilecek ürünlerin belirlenmesi, kar yükseltici aksiyonların alınması, aksiyonların performans takiplerinin yapılması.

Banka Personel Alımları için Son Başvuru Ne Zaman?

Yayımlanan banka iş ilanı kapsamında son başvuru tarihi 25 Haziran 2018’dir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

ABank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/alternatifbank-ticaret-finansmani-ve-nakit-yonetimi-uzman-2045971
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.