Ana SayfaBankacılıkAkbank Müşteri Hizmetleri Numaraları

Akbank Müşteri Hizmetleri Numaraları

Akbank Müşteri Hizmetleri Numarası | Müşteri Temsilcisine 7/24 Hızlı Bağlanmak için yapmanız gerekenlerin detayları Bankaciyim.net'te!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank Müşteri Hizmetleri Numarası aranarak pek çok bankacılık işlemi hızlı bir şekilde yapılabilir. Bunun için banka şubelerine gitmenize ve saatlerce sıra beklemenize gerek yoktur. Telefonunuzun tuşlarını tuşlayarak döviz, fon, kredi kartı, kart bilgileri, ödemeler ve çok sayıda bankacılık işlemlerinizi Akbank iletişim ile gerçekleştirmeniz mümkündür. Yapılacak işlemlere göz atmak için haberin en altına inebilirsiniz. Müşteri hizmetlerine hızlı bağlanmak için haberi okumalısınız.

Akbank Müşteri Hizmetleri Numarası

Akbank müşteri hizmetleri numarası 2 tanedir. Bunlar 444 25 25 ve 0850 222 25 25’tir. Akbank telefon şubesi ile banka müşterilerine alanlarında eğitim alan müşteri temsilcilerini yönlendirir. Bu şekilde de bankada yapılan pek çok işlem bir arama ile hızlı bir şekilde halledilir. Akbank Müşteri Hizmetleri Numarası arayarak işlemleri halletmenin en iyi avantajı ise hem yer hem de zaman kısıtlaması yoktur. Yani banka şubesine gitmek yerine, istediğiniz saatte arama yaparak hem işlemlerini halledebilir hem de zamandan tasarruf yapmış olursunuz.

Müşteri Hizmetleri Akbank Telefon aramak ücretlidir. Ücretlendirmelerde cep telefonu ile yapılan aramalarda GSM operatörünün şehir içi konuşma tarifeleri uygulanmaktadır. Bir kez arama yapmanız halinde de Akbank sistemi sizi kayıt altına alır ve bir sonraki aramanızda tanınırsınız. Müşteri numarası ve şifre numarası girmeden müşteri hizmetlerine hızlı bağlanabilirsiniz.

Akbank Müşteri Hizmetlerine Direkt Bağlanma

Akbank müşteri hizmetlerine direkt bağlanma işlemi için bilmeniz gerekenler var. Bunlardan biri ilk aramanızda müşteri numarası ve şifre girişi yapmanız gerekiyor. İkinci aramanızda ise bankanın sistemi sizi tanır ve ilk aramanıza göre daha hızlı müşteri temsilcisine bağlanırsınız. Akbank müşteri hizmetlerine direkt bağlanmak için bir diğeri ise hangi numarayı aradığınız ve hangi işlemleri yapmak istediğinizdir. Eğer Akbank müşteriyseniz 444 25 25 – 0850 222 25 25 Akbank Telefon Şubesi’nden alacağınız hizmetler hesap işlemleri hakkında bilgi, talepler, şikayetler ve diğer tüm bankacılık işlemlerini yapmak olacaktır. Ancak banka müşteri değilseniz sadece bilgi alabilir, kredi kartı başvuru yapabilirsiniz.

Akbank Müşteri temsilcisine direkt bağlanmak için sesli yanıt sistemini de kullanabilirsiniz. Bu sayede telefon tuşlarını tuşlamak için zaman kaybetmezsiniz. Yönlendirmeleri unutmaz ve sesli bir şekilde hızlıca halledebilirsiniz. Yılın her günü ve her saati Akbank internet bankacılığı ve müşteri hizmetleri açıktır. Yani her an istediğiniz bilgileri alabilir ve istediğiniz işlemleri yapabilirsiniz.

Akbank müşteri hizmetleri numarası tuşlandıktan sonra, 2 numarasını tuşlamasınız. Bu aşamadan sonra T.C. kimlik numaranızı ve kart şifrenizi girmelisiniz. Sistem tarafından kimlik doğrulama istenecek.

Müşteri Hizmetlerini Arayarak Yapabilecekleriniz

Müşteri Bilgi İşlemleri:

  • MBB İletişim Bilgileri (Görüntüleme/Güncelleme),
  • Müşteri Kimlik Bilgileri,
  • Müşteri İş/Meslek Bilgileri,
  • Cep Telefonu Silme, Cep Şifre Talep Görüntüleme,
  • Kampanya Görüntüleme, Adres – Telefon Teyit Görüntüleme, Ek Kart Sahibi Kimlik Bilgileri Görüntüleme, Akbank Direkt Başvuru Görüntüleme.

Kredi Kartı Bilgi İşlemleri:

  • Limit Bakiye Bilgileri, Ekstre Özet/Detay Bilgileri, Dönem İçi Hareketler Özet/Detay Bilgileri, Ek Kart Ekstre Özet/Detay Bilgileri, Ek Kart Dönem İçi Hareketler Özet/Detay Bilgileri,
  • Ekstre Dönemi Görüntüleme, Ekstre Adres Görüntüleme, Hesap Özeti Gönderim İşlemleri, Hatalı CVV / Şifre Sayaç Görüntüleme,
  • Güvenli Alışveriş Platformu Bilgi/Log Görüntüleme.

Kredi Kartı Güncelleme:

  • Ekstra Limit Atama, Artırım, Ekstra Limit Kullanım Bilgileri Güncelleme,
  • Ekkart Limit Atama, Telefon Eşleştirme, Ekstre Dönemi Güncelleme, Geriye Dönük Ekstre Gönderimi ,
  • Ödeme Sözü Alma, Erteleme İsteme ve iptali ve dahası.

Kredi Kartı Parasal İşlemler

  • Borç Ödeme,
  • Hızlı Para Giriş / Görüntüleme,
  • Faiz İadesi ,
  • Kart Ücreti İadesi,
  • Karttan Karta Bakiye Aktarımı ve dahası.

Sanal kart işlemleri, kredi kartı başvurusu ve yenileme, chip para puan işlemleri, kampanya hizmetleri, kredi kartı kapatma ve aktivasyon işlemleri, sigorta işlemleri, kredi kartı şifre işlemleri, hesap bilgi işlemleri, hesap işlemleri, hesap özeti işlemleri, transfer işlemleri, düzenli yapılan ödeme işlemleri, döviz ve yatırım işlemleri, hisse senedi işlemleri, fatura ve sgk talimat işlemleri, online ödeme işlemlerinin tümü.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.