Ana SayfaEkonomiEmekliler Maaşına Bakılmaksızın 1.000 Lira Bayram İkramiyesi Alacaklar!

Emekliler Maaşına Bakılmaksızın 1.000 Lira Bayram İkramiyesi Alacaklar!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, emeklilerin maaşlarının ne kadar olduğuna bakılmadan 1.000 lira bayram ikramiyesi alacaklarını açıkladı.

Emekli İkramiyeleri Haziranın İlk Haftasında Ödenecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, emekli vatandaşların Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde emekli maaşlarının ne kadar olduğuna bakılmaksızın net olarak 1.000 lira bayram ikramiyesi alacaklarını, emekliye bayram ikramiyesi tarihinin de belli olduğunu, Ramazan Bayramı ikramiyelerinin haziranın ilk haftasında ödeneceğini söyledi.

Herkes 1.000 Lira Net İkramiye Alacak

Katıldığı bir televizyon programında soruları cevaplayan Bakan Jülide Sarıeroğlu, emeklilere bayramda ikramiye verilmesini ön gören yeni düzenlemeden bahsetti. Sarrıeroğlu, SSK, Emekli Sandığı ve Bağ – Kur emeklilerinin maaşlarına bakılmadan bu imkandan yararlanacaklarını, emekli bayram ikramiyelerinin maaşa göre verileceği ile ilgili çeşitli haberler çıktığını, bu haberlerin tamamen yalan olduğunu, her emeklinin net 1.000 lira bayram ikramiyesi alacağını, Ramazan Bayramı ikramiye ödemelerini haziran ayının ilk haftasında yapılmaya başlanacağını, emekli maaşlarının ayrı, ikramiyelerin ayrı ödeneceğini, bu durumda ne kadar ikramiyenin hesaba yattığının da net bir şekilde görülebileceğini de söyledi.

Ek Gösterge Artışını Seçimden Sonra Hayata Geçireceğiz

Bakan Jülide Sarıeroğlu, partisini seçim bildirgesinde yer alan polis, hemşire, öğretmen ve din görevlilerinin ek göstergelerinin 3.600’e çıkartılacak olması ile ilgili de konuştu. Sarıeroğlu, bu düzenlemenin seçimden sonra yapılacağını, emekliliğe dair bir düzenleme olduğundan dolayı zamanla ilgili bir hak kaybının doğmayacağını, yapılacak olan yeni düzenleme kapsamında polislerin, öğretmenlerin, hemşirelerin ve din görevlilerinin emekli maaşlarının ve ikramiyelerinin artacağını, 18 yaşın altında olanlara ücretsiz sağlık hizmeti vermeye de 10 yıldır devam ettiklerini, 18 yaşından küçük olan çocukların GSS kapsamında her hastaneden ücretsiz olarak sağlık hizmeti aldıklarını da ifade etti.

1.5 Milyon Memura 433 Lira Fazla Emekli Maaşı!

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.