Ana SayfaBanka İş İlanlarıYapı Kredi Bankası Fiyatlama Danışmanlığı için İş İlanı!

Yapı Kredi Bankası Fiyatlama Danışmanlığı için İş İlanı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, banka kredi fiyatlama metodolojilerinin tanımlanması ile mevcut durumda var olanların değiştirilmesi destek olmak, bunların takip ile devamlılığın sağlanması için banka personel alımları yapacak.

Yapı Kredi Bankası Personel Alım Detayları

Fiyatlama Danışmanlığı ve İzleme Uzmanı alımları yapacak olan Yapı Kredi Bankası, banka iş başvurusu yapacak olan adayların üniversitelerin 4 senelik bölümlerinden mezun olmalarını, etkili iletişim yeteneğine sahip olmalarını, analitik düşünme yeteneklerinin gelişmiş olmasını, bankacılık alanında ise minimum 2 senelik deneyim kazanmış olmalarını istemektedir. Bunların yanı sıra tüm adayların ileri seviyede İngilizce bilgilerinin olması, MS Office programlarını ileri seviyede kullanabiliyor olmaları istenmektedir. İşe alınacak olan aday bankanın Finans departmanında görevlendirilecek olup, bu departmanda yapılacak olan görevler ise şu şekilde olacaktır;

  • Banka kredi fiyatlama metodolojilerinin tanımlanması, mevcut durumdaki metodolojilerin değiştirilmesi, değiştirilmesine destek olunması, metodolojilerin takibinin sağlanması, takibin ise devamlılığında sağlanması.
  • Metodolojiler kapsamında krediler için müşteri ya da işlem bazında karlılık analizi yapılması, analizlerin takibinin sağlanması.
  • Banka içindeki kredi fiyatlama projelerinde karlılık metodolojinin tanımlanması,
  • Kerdi fiyatlama toplantıları ile komitelerine katılımların sağlanması,
  • Masraf ile komisyonların, banka hedeflerine dayalı yapılarının yani kurallar ve yönetişim güncelliği ile takibine destek olmak. Bu desteği de ücret ve komisyon merkezi birimi ile yapmak.
  • Masraf ve komisyonlar üzerindeki muafiyet kurallarının tanımlanmasına destek sağlamak. Yine bu desteği de ücret ve komisyon merkezi birimi ile birlikte yapmak.

Banka İş Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek?

Yapı Kredi Bankası iş ilanları kapsamında yer alan Fiyatlama Danışmanlığı ve İzleme Uzmanı iş ilanı için son başvuru tarihi 1 Haziran olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra banka şartlara uygun olan adaylara geri dönüş yapacaktır.

Yapı Kredi Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-fiyatlama-danismanligi-ve-izleme-uzmani-2064460
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.