Ana SayfaEkonomiRamazan Bayramı Tatili Antalya Otellerini Yüzde 100 Doldurdu!

Ramazan Bayramı Tatili Antalya Otellerini Yüzde 100 Doldurdu!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Seçimlerden önce dinlenmek isteyen vatandaşlar Ramazan Bayramı’nda Antalya’daki otellerin yüzde 100 dolu olmasını sağladı.

Seçim Süreci Rezervasyonları Tetikledi

2018 yılının Haziran ayında yoğun geçecek olan Türkiye gündemi, vatandaşları seçimlerden önce dinlenmeyi tercih etmeye yönlendirdi. Ramazan Bayramı’nı Antalya’da geçirmek isteyen vatandaşlar şehirdeki otellerde yaptırdıkları rezervasyonlarla yüzde 100 doluluk sağladı. Haziran ayının Türkiye için yoğun bir ay olması 24 Haziran 2018 tarihinde düzenlenecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine bağlanıyor.

20 Milyona Yakın Öğrenci ve Öğretmen Tatile Çıkıyor

Seçim sürecinin yanı sıra 2017 – 2018 eğitim – öğretim yılı da 8 Haziran Cuma günü son eriyor. Bu sayede 18 milyon öğrenci ve 1 milyon 66 bin öğretmen üç ay sürecek olan yaz tatiline çıkacak. Ardından 15 Haziran – 18 Haziran tarihlerinde de Ramazan Bayramı geliyor. Bayram tatili, yoğun seçim gündemi ve propagandaları ve okulların kapanmış olması tatilcileri harekete geçirdi. Ayrıca 30 Haziran 2018 tarihinde de Yüksek Öğretim Kurumları sınavı düzenlenecek. Seçimlerin ikinci tura alması halinde ikinci tur seçimler ise 8 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak.

Ramazan Bayramı’nda Antalya’da Yüzde 100 Doluluk Var

Kısa adı POYD olan Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Hakan Duran, Ramazan Bayramı tatili ile ilgili açıklamalar yaptı. Hakan Duran açıklamasında yurtiçindeki tatilcilerin Ramazan ayının sona ermesi ve yoğun seçim süresinin ardından Bayram’da tatil yapmayı tercih ettiklerini, bunda okulların kapanacak olmasının da etki ettiğini, seçim sebebiyle erken rezervasyonların ücretsiz olarak iptal edilebildiğini, üniversiteye giriş sınavının 30 Haziran’a ertelenmiş olmasının da rezervasyon artışlarını sağladığını, ancak Ramazan Bayramı tatili için yurtdışından da yoğun talep aldıklarını, Antalya’nın 20 Mayıs tarihinde 2 milyon turiste ulaştığını, büyük bir akış olduğunu, Çeşme’den ve Bodrum’dan da aynı haberlerin geldiğini, Antalya’da Ramazan Bayramı ve Bayram’dan sonraki haftada yüksek doluluk oranlarının olacağını, bu oranının yüzde 100 civarına gerçekleşeceğini söyledi.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.