Ana SayfaEkonomiRamazan Bayramı’na Kadar 10.1 Milyar Lira Hibe Destek Ödemesi Yapılacak!

Ramazan Bayramı’na Kadar 10.1 Milyar Lira Hibe Destek Ödemesi Yapılacak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Ramazan Bayramı’na kadar üreticilere 10.1 milyar lira nakit hibe destek ödenmiş olacağını açıkladı.

2018 Yılında 14.5 Milyar Lira Ödenecek

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba yaptığı açıklamada 1 Ocak 2018 tarihinden Ramazan Bayramı’na kadar üretim işi ile uğraşan kişilere ödenen nakit hibe destek tutarının 10.1 milyar lirayı bulacağını, böylece 2018 yılının sonuna kadar üreticilere yapılması planlanan hibe destek tutarı olan 14.5 milyar liranın yüzde 702lik bölümünün ödemesinin yapılmış olacağını söyledi. Ahmet Eşref Fakıbaba kamuoyunu tarımsal destek ödemeleri ile ilgili bilgilendirme amacıyla bir yazılı açıklama yayınladı.

Ramazan Ayına Kadar 8.5 milyar Lira Ödendi

Ahmet Eşref Fakıbaba 2018 yılındaki tarımsal destekler kapsamında ödemelerin yoğun olarak devam ettiğini, bu yıl ramazan ayı başlayana kadar 8.5 milyar lira üreticilere destek ödemesi yapıldığını, ramazanın başından bu yana hızlı olarak devam eden ramazan ayının başından bugüne kadar 1.1 milyar liralık destek ödemesi yapıldığını, Ramazan Bayramı’na kadar fark ödeme destekleri arasında olan süt ve besi hayvancılık desteklerinin ve diğer tarımsal desteklerin ödeneceğini, bunların tutarının da 500 milyon lira olduğunu, toplam olarak bu ödemeler de dahil edildiğinde 1 Ocak 2018 tarihinden Ramazan Bayramı’na kadar yapılmış olan ödemelerin 10.1 milyar liraya erişmiş olacağını bildirdi.

2018 Hibe Destek Ödemelerinin Yüzde 70’i Ödenmiş Olacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba 10.1 milyar liralık bu nakit hibe destek tutarının 2018 yılının başından onuna kadar tarımsal destek olarak üreticilere verilecek olan 14.5 milyar liranın yüzde 70’ini oluşturduğunu, devlet olarak her zaman olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de üreticilerin yanında olmaya devam edeceklerini, desteklerin de süreceğini söyledi.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.