Ana SayfaEkonomiMemur Maaşları Ne Zaman Yatacak? Maliye Bakanı Açıkladı!

Memur Maaşları Ne Zaman Yatacak? Maliye Bakanı Açıkladı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Maliye Bakanı Naci Ağbal, kamu çalışanlarının maaşlarının Ramazan Bayramı’ndan önce 13 Haziran 2018 tarihinde yatırılacağını açıkladı.

Memur Çalışanlar 13 Haziran’da Maaşlarını Alacaklar

Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamada bütün kamu çalışanlarının maaşlarının bu ay 13 Haziran’da yatırılacağını, bu sayede Ramazan Bayramı’ndan önce 3 milyon 700 bin kamu çalışanının maaşlarını almış olacağını bildirdi. Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt Valiliği’ne ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayarak bazı açıklamalar yaptı. Ağbal, normal olarak Haziran ayının 15’inde memur maaşlarının yatması gerektiğini, ancak bu ayın 15’inin Ramazan Bayramı’nın ilk günü olması itibariyle maaşların erken tarihte hesaplara yatırılacağını söyledi.

Ramazan Bayramı’ndan Önce Maaşlar Yatırılacak

Bakan Naci Ağbal, bugün itibariyle bütün bakanlıklara, kurumlara ve kuruluşlara bir genelge yolladığını, bu sayede tüm kamu görevlilerinin, memurların, sözleşmeli personellerin, işçilerin ve diğer statülerde çalışan tüm çalışan personellerin, bakanlıklarda çalışanların, belediyelerde çalışanların, il özel idarelerinde çalışanların, yani bütün kamu personellerinin maaşlarının 13 Haziran 2018 tarihinde hesaplarına yatacağını, böylece Ramazan Bayramı’na girmeden kamuda çalışan herkesin maaşlarını bayramdan önce almış olacağını da belirtti.

Ben de Gereken Talimatları Verdim

Naci Ağbal, devletin tüm kamu kurumlarının ve kuruluşlarının gerekli hazırlıklarını yaptıklarını da vurgulayarak, Maliye Bakanı olarak kendisinin de gereken talimatları verdiğini, Maliye Bakanlığı olarak da konunun takibinde olduklarını, böylece Ramazan Bayramı girmeden önce emeklilerin maaşlarını nasıl ödediyseler kamu çalışanlarının da bayramdan önce maaşlarını alacaklarını, yaklaşık olarak 3 milyon 700 bin kamu kurumu çalışanının rahat bir bayram geçirmesini hedeflediklerini, 13 Haziran 2018 tarihinde memur maaşlarını, 14 Haziran tarihinin arife günü olduğunu, 15 Haziran – 16 Haziran – 17 Haziran 2018 tarihinde de Ramazan Bayramı olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.