Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Çağrı Merkezine Personel Alacak!

Garanti Bankası Çağrı Merkezine Personel Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre, Garanti ailesine katılmak üzere Çağrı Merkezi Birimi’nde görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları alımı yapılacak. İstanbul Anadolu Yakası, Avrupa Yakası ve Sivas’ta gerçekleştirilecek olan bu banka personel alımları, telefon bankacılığı alanında müşteri temsilcisi olarak yapılacak.

Adaylarda Aranan Nitelikler Neler?

Söz konusu bu pozisyon için işe alınacak olan personellerde bir takım nitelikler arayan Garanti Bankası, Sivas’ta görevlendireceği müşteri temsilcilerinin bir kısmının iyi derecede İngilizce biliyor olmasına bakacak. Her gün yayınlanmakta olan onlarca banka iş ilalarından biri olan Garanti Bankası telefon bankacılığı müşteri temsilcisi adaylarının, üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans ya da yüksek lisans mezunu ya da öğrencisi, Sivas’ta ya da İstanbul’da ikamet etmesi, erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olması gerekecek. Bunun ile beraber 30 yaşını aşmamış olması gereken adayların, iletişim becerileri kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek, satış yapma konusunda da istekli bir birey olması gerekecek.

Müşteri Temsilcisi Banka Bünyesinde Ne İş Yapacak?

En günler iş ilanlarından biri olan Garanti Bankası Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonunda görevlendirilecek olan kişi, telefon bankacılığı vasıtası ile bankacılık hizmetleri alabilmek adına arayan müşterilerin taleplerini alması ve yerine getirmesi, bunun ile beraber, Garanti Bankası ürünlerinin satışını gerçekleştirmesi gerekecek.

Sivas’ta görev alacak olan adaylar haftanın 6 günü 6,5 saat kadar çalışacakken, İstanbul’da görevlendirilecek olan adaylar ise haftanın 5 günü sabah saat 09:00 ile akşam saat 18:00 arasında çalışacaklar.

Banka iş başvuruları dahilinde bu ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 2 Temmuz tarihine kadar başvurularını gerçekleştirecekler. Öte yandan banka sınavları ile alım yapılacak olan bu pozisyonda sınav hakkında bilgilendirme e-posta yolu ile gerçekleştirilecek.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.