Ana SayfaDiğer İş İlanlarıKamuda Çalışacak Süresiz İşçi Personel Alımı Yapılıyor! Başvurular Başladı!

Kamuda Çalışacak Süresiz İşçi Personel Alımı Yapılıyor! Başvurular Başladı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan personel alımı duyurusunda kamuda süresiz işçi olarak çalışacak kişiler arandığı bildirildi.

Kamu Sözleşmeli Süresiz Personel Alımı

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesindeki bölge müdürlüklerinde görev yapmak üzere görev süresi belli olmaksızın sözleşmeli kamu personel alımı yapılacak. Toplam olarak 28 kişinin işe alınacağı personel alımlarında engelli kişilerin başvuruları değerlendirilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan istihdam duyurusunda başvuruların Türkiye İş Kurumu yani İŞKUR aracılığıyla yapılacağı bildirildi. İŞKUR eleman alımları dahilinde yapılacak olan işe alımların duyurusu 10 gün süreyle iskur.gov.tr web adresinden yayınlanacak. Kamu sözleşmeli engelli işçi alımları ile ilgili tüm detaylar, aranan şartlar ve başvuru şekli aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır. İŞKUR – Türkiye Çalışma ve İş Kurumu’nun il müdürlüklerinden başvuru da yapılabilmektedir. Başvurular 27 Haziran 2018 tarihinde alınmaya başladı. Kamu engelli personel alımı kapsamında sağlanacak olan istihdamla işe alımı sağlanacak olan yeni personeller büro personeli olarak görev yapacaklar.

İŞKUR Engelli Personel Alımı Başvuruları

İŞKUR sözleşmeli engelli personel alımı ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından aranan şartlara uygunluğu anlaşılan kişiler işe alınmaları halinde KGM’ye bağlı Ankara, İzmir, Düzce, Bolu, Şanlıurfa, Tokat, Giresun, Artvin, Bitlis, Gümüşhane, Burdur, Erzurum, Kütahya, Kars ve Erzincan şehirlerindeki bölge müdürlüklerinde çalışacaklar. Engelli büro işçisi alımı şeklinde de değerlendirilen kamu personel alımları için sınav düzenlenecektir. Sınava katılacak olan adaylarda aranan şartları yerine getirmediği sonradan tespit edilen kişiler sınavda başarılı olsalar dahi sınavları iptal edilecek. Aşağıda paylaşılan bağlantıda kamu işçi alımı başvurusu yapmak isteyen adaylarda aranan şartların neler olduğu Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından detaylı bir şekilde bildirilmiştir.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?f91e953c-0539-4bdf-819c-7c9ea7c53a23&kk=625

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.