Ana SayfaGündemDünyaca Ünlü Yatırımcı Akbank Şubesi’ni Ziyaret Etti!

Dünyaca Ünlü Yatırımcı Akbank Şubesi’ni Ziyaret Etti!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Dünyaca tanınan yatırımcı Mark Mobius, Akbank’ın Galata şubesini ziyaret etti.

Mart Mobius Akbank Galata Şubesine Geldi

Yatırımcı Mark Mobius, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşıgil’in çağrısını geri çevirmedi. Sabancı Üniversitesi tarafından Akbank’ın kurucu sponsorluğunda hayata geçirilen CEF olarak kısaltılan Sabancı Üniversitesi Finans Mükemmeliyet Merkezi’nin gerçekleştirdiği Finans Piyasalarının Geleceği başlıklı konferansa ana konuşmacı olarak Mark Mobius katıldı. Mark Mobius, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşıgil’in yaptığı konuşmada geleceğin bankacılık anlayışını görmek isteyenleri Akbank Galata şubesine davet ettiklerini söylemesi üzerine bu davete kayıtsız kalmadı ve Akbank’ın Galata şubesine bir ziyarette bulundu.

Mark Mobius’a Akbank’ın Yenilikleri Anlatıldı

Akbank teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla geleceğin bankacılık anlayışını günümüze taşıma iddiasına devam ediyor. Banka’nın dünya genelinde ses getiren ve çeşitli küresel ödüller almasını sağlayan dönüşüm sürecindeki vitrini niteliğinde olan İstanbul – Galata’daki şubesi bu anlamda öne çıkıyor. Akbank Galata şubesine ziyaret gerçekleştiren dünyaca ünlü yatırımcı Mark Mobius’a bu ziyareti sırasında Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşıgil eşlik etti. Mark Mobius ziyaretinde banka çalışanları ile bir süre sohbet etti. Kendisine daha sonra Akbank’ın güvenilir ve dinamik bankacılık anlayışı, yenilikçi yaklaşımı, sadeliği ve insana odaklı olarak sürdürülen çalışmaları ile ilgili çeşitli bilgiler verildi. Akbank’ın teknoloji alanındaki bütün gelişmeleri müşteri memnuniyetinin üst seviyede tutulması adına ürün ve hizmetine yansıttığı, yeni nesil teknolojilerden yararlanarak şubelerinin de bu değişim sürecine dahil olduğu ile ilgili bilgiler de Mark Mobius’a aktarıldı.

Akbank Şubelerinde İşlemler Artık Daha Kolay

Akbank şubeleri, Banka’nın şeffaf hizmet anlayışının müşterilere yansıtılması hedefiyle tasarlanıyor. Bu anlayışla tasarlanan Akbank şubelerine gelen müşteriler kullanımı son derece kolay olan ekranlardan bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. İşlemler daha hızlı ve daha az bilgi girişi yapılarak kolaylıkla tamamlanabiliyor. Bu sayede zamandan da tasarruf edildiği gibi daha az kağıt harcanmış, daha az imza ve nakit alınmış oluyor.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.