Ana SayfaGündemMerkez Bankası 3. Çeyrek TL Uzlaşmalı İhale Takvimini Yayınladı!

Merkez Bankası 3. Çeyrek TL Uzlaşmalı İhale Takvimini Yayınladı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Merkez Bankası yılın üçüncü çeyreğindeki TL uzlaşmalı döviz satım ihalelerinin takvimini yayınladı.

TCMB İhale Takvimi ile İlgili Açıklama Yaptı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından 2018 yılının üçüncü çeyreklik döneminde düzenlenecek olan Türk Lirası uzlaşmalı döviz satım ihaleleri ile ilgili takvimi yayınladı. Takvimde TL uzlaşmalı döviz satım ihalelerine dair tüm ayrıntılar yer aldı. TCMB tarafından yayınlanan takvim ile ilgili bir de açıklama yapıldı.

Toplam 17.8 Milyon Dolarlık İhale Düzenlenecek

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın Türk Lirası uzlaşmalı döviz satım ihalelerinin 2018 yılının üçüncü çeyreğinde hangi tarihlerde ve hangi şartlarda düzenleneceğini içeren bilgilerin yer aldığı takvimi yayınlandı. Merkez Bankası takvimin yayınlanması ile ilgili yaptığı açıklamada TCMB’nin bu yılın üçüncü çeyreklik periyodunda Türk Lirası uzlaşmalı vadeli olan döviz satım ihalelerine dair takvimin kamuoyu ile paylaşıldığı, Türk Lirası uzlaşmalı olan ihalelerin 2 Temmuz 2018 – 28 Eylül Cuma tarihleri arasında yapılması ile ilgili hazırlıkların sürdüğü, ihale takviminde açıklanan bilgilerde de yer aldığı üzere 2018 yılının üçüncü 3 aylık döneminde toplam olarak 17.8 milyar dolar tutara sahip TL uzlaşmalı döviz alım ihalesi tertipleneceği bildirildi.

Vadesi Tatile Denk Gelen İhaleler 2 Ay vadeliye Çevrildi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından 23 Temmuz – 24 Temmuz – 25 Temmuz – 26 Temmuz – 27 Temmuz – 2 Ağustos 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan ihalelerin vadelerinin tarihinin Türkiye’de tatil günlerine denk geliyor olması nedeniyle ihaleler 2 ay vadeli şekilde düzenlenecek.

İlk İhale 2 Temmuz 2018’de

TCMB gelecek dönemde ilk olarak 2 Temmuz 2018’de 1 ay vadeli 300 milyon dolar – 3 ay vadeli 100 milyon dolar – 6 ay vadeli 100 milyon dolar tutarında ihale düzenleyecek. İhale takvimindeki son ihale ise 28 Eylül 2018 tarihinde olup, vadesinin 1 ay tutarının da300 milyon dolar olduğu açıklandı.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.