Ana SayfaKariyerZiraat Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar

Ziraat Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar, Ziraat Bankası Misyon ve Vizyonu, Sosyal İmkanlar, Kariyer İmkanları! Ziraat Bankası Çalışan Maaşları!

Ziraat Bankası, Türk bankacılık sektörünün en köklü bankalarından biridir. Uzun yıllardır vermiş olduğu her türlü finans hizmetleri sayesinde adından söz ettirmeyi başaran Ziraat Bankası, çalışanları için de pek çok avantaj ve sosyal haklar tanımaktadır. Dolayısıyla günümüzde pek çok vatandaş Ziraat Bankası kariyer hedefleri doğrultusunda ilerlemekte ve bu alanda bir kariyer yapmaktadır.

Ziraat Bankası Misyon ve Vizyonu

Ziraat Bankası, hizmet vermeye başladığı günden bu yana, gerek Türkiye’de ve gerekse dünyada yaygın, güvenilir ve dünyanın her bir köşesinde aynı hizmeti sunan, her kesimden vatandaşın bankası olan, müşteri ve insan kaynağını en kıymetli faali olarak gören bir banka olmayı vizyon edinmektedir.  Bunun ile beraber, sahip olduğu köklü geçmişine yaraşır bir biçimde devamlı olarak fark ve değer oluşturmayı amaçlayan Ziraat Bankası, evrensel, saygın, lider ve piyasa değeri yüksek bir banka olmayı vizyon olarak kabul etmektedir.

Ziraat Bankasının misyonu ise; müşterilere talep ve beklentileri doğrultusunda en doğru şekliyle anlayarak, yine en doğru hizmet kanalından, çözüm ve öneride bulunan, alternatif hizmet kanalları sayesinde geniş ürün ve hizmet yelpazesini her kesimden vatandaşa hızlı ve etkin olarak sunan ve müşteri memnuniyetini tüm değerlerinin üzerinde tutan bir banka haline gelmektir.

Bu gibi vizyon ve misyona sahip olan bu bankada pek çok birey Ziraat Bankası kariyer hedefi koyup kariyer planlama yaparak, banka bünyesinde çalışabilme hayalleri kurmaktadır.

Ziraat Bankası Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Günümüzde bankacılık sektöründe Ziraat Bankası çalışanı olarak yer almak büyük ayrıcalık sağlamaktadır. Ziraat kariyer hedefine ulaşan bireyler pek çok sosyal ve kariyer imkanına erişebilmektedir. Ziraat kariyer hedefine ulaşıp banka çalışanı haline gelenler için, Ziraat Bankası sağlık ve gelecek güvencesi sağlamaktadır. Banka personelleri sosyal güvece olarak TZH Vakfı’na tabi olurken, ayrıca emeklilik döneminde rahat edebilmeleri için de işveren katkısı olan BES olanağı sunulmaktadır. Bunların yanı sıra banka çalışanlarına yemek ve ulaşım desteği de sunulmaktadır.

Ziraat Bankası Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Ziraat Bankası çalışanları banka kariyer hedefi doğrultusunda yükselmiş olduğu pozisyona ya da departmana göre maaş almaktadır. Ziraat Bankası bünyesinde görev alan Güvenlik Görevlisi 2 bin TL, Gişe Yetkilisi 2 bin 500 TL, Uzman Yardımcısı 2 bin 900 TL, Şube Müdürü ise 8 bin TL maaş almaktadır. Bahsi geçen bu rakamlar tahmini olmakla beraber genellikle yeni başlayanlar için geçerlidir.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.