Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTarsus Belediyesi Geçici Olarak 78 Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Tarsus Belediyesi Geçici Olarak 78 Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Tarsus Belediye Başkanlığı yeni bir ilan yayımlayarak kamu personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre geçici bir süre için alınacak olan kamu personelleri, Tarsus Belediyesi bünyesinde orta refüj temizliği, çöp toplama, ilaçlama gibi işler ile görevlendirilecek. Alım yapılacak olan personel sayısı ise 78 olacak.

Adaylarda Hangi Şartlara Bakılacak?

Tarsus Belediye Başkanlığı, kamu iş ilanları kategorisinde yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre, geçici bir süre için kamu personel alımları gerçekleştirecek olan Tarsus Belediyesi, işe alınan personelleri belediye bünyesinde ilaçlama, orta refüj temizliği, çöp toplama gibi alanlarda istihdam edecek. 4857 Sayılı İş Kanununa tabi olan Geçici işçi statüsünde alınacak olan 78 geçici işçi, toplamda 5 ay 29 gün boyunca belediye bünyesinde görev alacak.

Yayımlanan bu ilana göre Tarsus Belediye Başkanlığı, geçici işçi ilanına iş başvurusu gerçekleştiren adaylarda bazı şartlar arayacak. İş Gücü İstem Formu’nda belirtilen aday kriterlerine uygun olan adaylar işe alınacak. İş Gücü İstem Formu’nda belirtilene göre ise adayların en az ilkokul mezunu ya da lise mezunu olmasına bakılacak. Bunun ile beraber beden işçisi olarak görev alacak olan personellerde herhangi bir deneyim ya da mesleki eğitim aranmazken, eski hükümlü, engelli ya da terör mağduru yerine sıradan vatandaşlar işe alınacak. Adayların öğrenci olmaması gereken bu pozisyonlar için ayrıca adaylar sınava tabi tutulmayacak.

İlana Ne Zamana Kadar Başvuru Yapılacak?

Kamu personel alımı ilanları arasında yer alan bu ilana geçici işçi olarak başvuruda bulunmak isteyen adayların 16 Ağustos 2018 tarihine kadar İş Gücü İstem Formu’nu doldurup başvuruda bulunması gerekecek.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.