Ana SayfaKariyerTürk Ekonomi Bankası (TEB) Çalışanlarına Tanınan Haklar

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye’de uzun yıllardır hizmet vermekte olan bir bankadır. Müşterilerinin her türlü finansal ihtiyaçlarını karşılamak üzere kaliteli hizmet sağlayan TEB, çalışanları için de pek çok sosyal ve maddi hak tanımaktadır. Dolayısıyla günümüzde bankacılık sektöründe iş aramakta olan bireyler TEB kariyer hedefi oluşturarak TEB bünyesinde istihdam edilmeyi istemektedir.

TEB Misyon ve Vizyonu

Türk Bankacılık sektöründe şimdiye dek vermiş olduğu hizmetler ile adından bir hayli söz ettiren TEB, bu doğrultuda vizyon ve misyonu yolundan ilerleyerek bugünlere gelmiştir. TEB’in kendisi için edinmiş olduğu vizyonu; orta ölçekli bankalar arasında lider hale gelmek ve yenilikçi müşterilerine kaliteli hizmet, ortaklarına ise sürdürülebilir kar oluşturmaktır. TEB’in hem müşterileri, hem de çalışanları adına ülkedeki en yenilikçi ve en pratik bankası olması öngörülmektedir.

TEB’in misyonu ise; hizmet mükemmeliyetine ve müşterilerine kendini adamış, bütün hissedarlarına eşit şeffaflık ile yaklaşan, işini aşkla icra eden, bütün riskleri takip eden ve yöneten, disiplinli, bilgi ve analize dayanan objektif bir kredi kültürüne sahip, hizmet odaklı, devamlı olarak kendisini yenileyen ve geliştiren bir banka olmaktır.

Dolayısıyla bankacılık sektöründen çalışma hayatına atılmak isteyen bireyler TEB’i tercih ederek TEB kariyer hayalleri kurmaktadır.

TEB Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Türkiye Ekonomi Bankası, çalışanları için çeşitli haklar tanımaktadır. Örneğin; banka kariyer hedefine ulaşan bireyler, bağlı oldukları SGK hizmetlerinden faydalanabilirken, ayrıca çalışanlara ve bakmakla yükümlü oldukları ailelerine Özel Grup Sağlık Sigortası kapsamına alınmaktadır. Öte yandan TEB Formasyon Akademisi Saklıköy’de çalışanlar için pek çok eğitim programı, çalışanlar ile bir araya gelinebilecek bölüm organizasyonları, aileler ile beraber vakit geçirilecek havuz, çim, futbol, basketbol, çim voleybolu, tenis kortu, binicilik ve spor salonları gibi pek çok sosyal hak da sağlamaktadır.

TEB Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Kariyer planlama doğrultusunda TEB çalışanı haline gelen bireyler, çalışma düzeyine, pozisyonuna birimine göre farklı maaşlar almaktadır. Bu konu da net bir bilgi bulunmamakla beraber tahmini olarak TEB çalışanlarının maaşları en alt pozisyondan en üst pozisyona kadar 1.900 TL’den başlayarak 50 bin ya da 100 bin TL’ye kadar çıkmaktadır.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.